ΕΙΔΗΣΕΙΣ
iraklis

Ο κόσμος του Ηρακλή στους… δρόμους! Συλλαλητήριο των οπαδών στην Αριστοτέλους

Οι μέρες περνούν και η στασιμότητα που υπάρχει σε βασικά θέματα που αφορούν ακόμη και την βιωσιμότητα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή έχει δημιουργήσει έναν κλοιό πίεσης γύρω από τον άνθρωπο που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να κρατά τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια του. Ο λόγος φυσικά, για τον Σπύρο Παπαθανασάκη ο οποίος παραμένει άφαντος όλο αυτό το διάστημα και ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν καθημερινά και τα χρέη αυξάνονται.

Πλέον όπως έχουν σημειώσει και οι οπαδοί της ομάδας μοναδικός δρόμος είναι ο…δρόμος και η μαζική συμμετοχή του κόσμου στην κινητοποίηση σήμερα, η οποία θα ξεκινήσει στις 20.00 έξω από τα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10.

Εν’ όψει της σημερινής (2/6) κινητοποίησης του κόσμου του Ηρακλή στις 20.00 έξω από τα γραφεία της ΑΘ10 στην πλατεία Αριστοτέλους, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση κάλεσμα στους φίλους της ομάδας προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία αναφέροντας μεταξύ άλλων πως…» θεωρούμε ευνόητο ότι η πλατεία θα πλημμυρίσει με κόσμο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση (εκδόθηκε χθες) έχει ως εξής:

«Ο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί όλο τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ Πέμπτη 02/06 και ώρα 20.00 στην πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της Α.Θ.10 Η ώρα της αλήθειας έφτασε.

Για άλλη μια φορά καλείτε ο κόσμος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Θεωρούμε ευνόητο ότι θα πλημμυρίσει την πλατεία Αριστοτέλους. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχει περιθώριο άλλου λάθους.

Σε οποιαδήποτε διάδοχη κατάσταση ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να είναι παρόν. Χωρίς επίσημο φορέα του ΗΡΑΚΛΗ, πάντα θα βρίσκεται οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται αυτό τον τεράστιο Σύλλογο.

Αύριο δίνουμε την δικιά μας απάντηση. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»