STITHOS AFKSITIKI

Νεοϋορκέζικη τρέλα που γίνεται μόδα: Στήθος αλά Πάμελα Άντερσον για 24 ώρες

Θέλετε να αποκτήσετε το στήθος της Πάμελα Άντερσον σ΄ ένα 24ωρο; Πολλές Νεουορκέζες στο μεσημεριανό τους διάλειμμα «πετάγονται» στο ιατρείο διάσημου Αμερικανού γιατρού και, μέσα σε λίγες ώρες, αποκτούν το ντεκολτέ των ονείρων τους…

Χάρη σε μία πρωτοποριακή και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη μέθοδο αυξητικής μαστού, οι Αμερικανίδες με γερό κομπόδεμα αποκτούν πλούσιο στήθος μέσα σε 24 ώρες.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Βild», ο διάσημος γιατρός Νόρμαν Ρόου, από τη Νέα Υόρκη προσφέρει ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ σε όσες γυναίκες θέλουν φορώντας το αγαπημένο τους φόρεμα να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής των αντρών.

Το βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η ταχύτατη αύξηση του στήθους, ενώ τα μειονεκτήματά της είναι δύο 1ον. Το στήθος  αρχίζει και ξεφουσκώνει σε λίγες ώρες αφότου «πρηστεί» και 2ον:  Ελλοχεύει ο κίνδυνος για παρενέργειες στην περιοχή του μαστού.

«Πρόκειται για την τελευταία τρελή τάση ομορφιάς από τη Νέα Υόρκη, η οποία υπόσχεται πλούσιο στήθος σε… λίγες ώρες», όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, όλο και περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν μία περιουσία για να αποκτήσουν έστω και για ένα 24ωρο το στήθος της Πάμελα Αντερσον.

Μετά από μία μέρα, το στήθος επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος. Ο καθηγητής Νόρμαν Ρόου ειδικεύεται στην μέθοδο  «Breast-To-Go».

Είκοσι λεπτά διαρκεί συνολικά η διαδικασία. Ο γιατρός αρχικά αναισθητοποιεί την θηλή κάνοντας μία ένεση. Το στήθος λαμβάνει το επιθυμητό μέγεθος χωρίς νυστέρι με την έγχυση αλατούχου διαλύματος σε διάφορα σημεία του μαστού έως ότου λάβει το επιθυμητό μέγεθος. Η μέθοδός του είχε τέτοια επιτυχία που τώρα σκέφτεται να περάσει στο επόμενο βήμα του: το «στήθος των διακοπών», δηλαδή να προσφέρει στις γυναίκες το επιθυμητό μέγεθος στήθους για όσο διαρκούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές (ακόμα και εβδομάδες).

Διαδικασία εξπρές για ντεκολτέ αλά Πάμελα Αντερσον

Μετά από τοπικό αναισθητικό στην περιοχή γύρω από θηλή, γίνεται έγχυση μέσω μιας μια σύριγγας 250 ml αλατούχου διαλύματος σε κάθε μαστό. Η βελόνα εισάγεται σε διάφορα σημεία του μαστού προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό μέγεθος. Η διαδικασία διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά. Μετά από 24 ώρες, το σώμα έχει αποβάλει το υγρό που έχει συσσωρευτεί και το στήθος επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος. Ωστόσο, δώδεκα ώρες μετά το «πρήξιμο», αρχίζει να ξεφουσκώνει…

Όποιος πίστευε δηλαδή ότι το μέγεθος του στήθους θα μειωθεί ακριβώς μετά από μία ημέρα, θα απογοητευτεί. Για τις λίγες ώρες απόλαυσης, η ενδιαφερόμενη θα πρέπει βάλει γερά το χέρι στην τσέπη.

Το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 3.000 ευρώ. Συγκριτικά, πάντως, με μία μόνιμη αύξηση στήθους με εμφυτεύματα, που κοστίζει περίπου 5000 ευρώ, συμφέρει.

Τι λένε οι ειδικοί

Για τον γιατρό Νόρμαν Ρόου που εφαρμόζει την μέθοδο, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους ασθενείς. Όμως, ο Γερμανός πλαστικός χειρουργός Καθ Μπόργκες από το Φράιμπουργκ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την μέθοδο αυτή: «Η εισαγωγή φυσιολογικού ορού στον αδενικό ιστό εγκυμονεί κινδύνους όπως ο κίνδυνος μόλυνσης. Επιπλέον, το δέρμα τεντώνεται, κατά συνέπεια μπορεί να εμφανίσει ραγάδες. Ειδικά όταν η μέθοδος εφαρμοστεί αρκετές φορές».

Το δέρμα επίσης μπορεί να «κρεμάσει». Επιπλέον μπορεί να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα μίας ψηφιακής ακτινογραφίας μαστού.