ΕΙΔΗΣΕΙΣ
diagonismosfb

Like εσείς? Δώρο εμείς! Δώρο προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα. Τα ονόματα των τυχερών

Ο Διαγωνισμός του press724 με δώρο τρία (3) σετ, ένα (1) για κάθε ένα τυχερό/η από την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και σώματος Helenson! Έληξε. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Τυχεροί είναι ο Sotiris Souloukos, η Vithania Voskopoulou και η Konstantina Bakali

Ο Διαγωνισμός του press724 με δώρο τρία (3) σετ, ένα (1) για κάθε ένα τυχερό/η από την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και σώματος Helenson! 

Κερδίστε τρία (3) σετ  ένα (1) για κάθε ένα τυχερό/η από την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και σώματος Helenson!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο FB και Κοινοποίηση (Share) στη φωτογραφία του διαγωνισμού μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016  για να μπείτε στην κλήρωση!

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στις 20,30 μ.μ.

Helenson HAIR & BODY

diag2

 

Νέα μοναδική σειρά προϊόντων για μαλλιά και σώμα!

Τώρα, χάρη στην Helenson, η περιποίηση που φανταζόσασταν γίνεται προσιτή! Χαρίστε στον εαυτό σας μια απολαυστική εμπειρία με αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, με τις σειρές της Helenson για σώμα και μαλλιά, που αναπτύχθηκαν με ειδικά μελετημένα συστατικά.

 

HELENSON HAIR

Προϊόντα προηγμένης σύνθεσης, που περιέχουν στη βάση τους Σύμπλεγμα Βιταμινών και Ceramides για μοναδικό αποτέλεσμα επαγγελματικών προδιαγραφών!

Η φιλοσοφία των προϊόντων Helenson βασίζεται σε πολλαπλές δράσεις, που προσφέρουν ολιστική περιποίηση σε 3 βασικές ανάγκες των μαλλιών:

Αναδόμηση, Όγκος, Προστασία Χρώματος

Η σειρά συμπληρώνεται με 2 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, που ολοκληρώνουν μοναδικά το αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου στα μαλλιά.

 

HELENSON BODY

Η σειρά προϊόντων σώματος που σας προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή περιποίηση… Με αγαπημένα κλασικά ή ιδιαίτερα αρώματα, όλα γνωστά για την ιδιότητά τους να επιδρούν θετικά στη διάθεσή σας, σας προσφέρει ότι ακριβώς χρειάζεστε μετά από μια κουραστική και απαιτητική ημέρα!

 

Love all Around with Vanilla

Refreshed Mood with Orange

Energy Boost with Lime

Exotic Travel with Coconut

Sweet Joy with Cookies

Feel like a Queen with White Gardenia

Feel Happy with Choco Caramel

Cool Feeling with Fresh Water

Oriental Sensation with Indian Jasmin

Lively Mood with Pomegranate Berry

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Στο διαγωνισμό του Press724.gr που γίνεται σε συνεργασία με την mediterranean cosmetics, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αναγνώστες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και όσοι ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν.

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του Press724 και της mediterranean cosmetics, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού.

1) Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τον τρόπο συμμετοχής και τους όρους, μέσω του Press724.gr

2) Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, είναι να κάνουν LIKE στην ιστοσελίδα του Press724.gr στο Facebook και παράλληλα share (κοινοποίηση) του διαγωνισμού.

3) O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15,30 μ.μ. της 19ης Ιουλίου 2016 και οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση.

4) Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί τόσο από την ιστοσελίδα του Press724.gr όσο και από τη σελίδα του μέσου στο Facebook, ενώ θα ενημερωθεί ο ίδιος και με προσωπικό μήνυμα.

5) Ο νικητής του διαγωνισμού δεν αποκλείεται από τους επόμενους διαγωνισμούς.

6) Ο νικητής του διαγωνισμού αναλαμβάνει ιδία δαπάνη τα έξοδα αποστολής του δώρου, εάν πρόκειται να αποσταλεί εκτός Ελλάδος. Εάν αυτό δεν γίνει αποδεκτό από τον νικητή, τότε το δώρο θα περνάει αυτόματα στον/ην επιλαχόντα.

7) Σε περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του εντός 30 ημερών, ή σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει με το Press724.gr για την παραλαβή του, τότε το Press724.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει το δώρο στον επόμενο επιλαχόντα.

8) Το δώρο που τίθεται στην κλήρωση είναι σειρά καλλυντικών για την περιποιήση των μαλλιών και του σώματος , σε σφραγισμένη συσκευασία,  προσφορά της εταιρείας mediterranean cosmetics Α.Ε. To Press724.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στο δώρο.

9) Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

10) Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.