ΕΙΔΗΣΕΙΣ
eagles-of-death-metal

Τρεις μήνες μετά, οι Eagles of Death Metal ολοκλήρωσαν τη συναυλία του Μπατακλάν

Η συναυλία των «Eagles of Death Metal» τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου στο Μπατακλάν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς την ώρα που έπαιζαν το τραγούδι «I only want you», οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκόρπισαν το θάνατο στην μεγάλη αίθουσα συναυλιών της γαλλικής πρωτεύουσας.
Τρεις μήνες μετά το συγκρότημα επέστρεψε στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας την συναυλία του. Ο τραγουδιστής των «Eagles of Death Metal» Τζέσι Χιουζ ανέβηκε στη σκηνή και χωρίς να πει λέξη ξεκίνησε από εκεί που είχε μείνει την 13η Νοεμβρίου, από το «I only want you».

Το Μπατακλάν παραμένει κλειστό έκτοτε, και η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Olympia με την παρουσία επιζώντων των επιθέσεων και συγγενών των 130 θυμάτων.

Το Μπατακλάν πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πύλες του πριν το τέλος του χρόνου. Όπως έγραψαν οι ιδιωκτήτες του σε ανάρτηση τους στο facebook: «Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα σημαντικό νέο: Αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε το Μπατακλάν. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γίνουν νέες συναυλίες πριν από το τέλος του 2016. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο των εργασιών. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που έχουν εκφράσει την συμπαράστασή τους. Τα λόγια συμπάθειάς σας μας αγγίζουν βαθιά».

Πηγή: tvxs.gr