papamimikos6

Τέλος ο Παπαμιμίκος από τη ΝΔ

Πολλοί του είχαν χρεώσει το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, ωστόσο αυτός παρέμεινε στη θέση του μέχρι και σήμερα.

Το χάος που επικράτησε στην εκλογική διαδικασία στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ αυτό το σαββατοκύριακο φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι πριν από λίγο ο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, υπέβαλλε την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη δήλωσή του ανέφερε ότι κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν την ΟΝΝΕΔ, «απόφαση που με βρίσκει προφανώς αντίθετο», ενώ σημείωνε ακόμη ότι «κάποιοι προσπαθούν από το πρωί να βρουν τρόπο να με διαγράψουν λίγο πριν από το συνέδριο της ΝΔ και τη λήξη της θητείας μου, χωρίς να μπορούν να βρουν τίποτα σε βάρος μου».

«Παραιτούμαι για να διευκολύνω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», ανέφερε ακόμη η δήλωσή του σύμφωνα με πληροφορίες.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της αξιωματική αντιπολίτευσης είχε κάνει γνωστή τη δυσαρέσκεια του από νωρίς ανακοινώνοντας επίσημα ότι δε θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος οι σύνεδροι που εκλέχθηκαν μέσα σε ατμόσφαιρα αντεγκλήσεων από την ΟΝΝΕΔ, απειλώντας μάλιστα εμμέσως με διαγραφές και προαναγγέλλοντας «επανίδρυση» της νεολαίας.