SEX AND THE CITY

Οι πρωταγωνίστριες του sex and the city αποκαλύπτουν μυστικά ομορφιάς!

Εκτόξευσε τη φήμη των Manolo Blahnik, έβαλε τη Fendi Baguette bag στη λίστα με τις πιο πολυπόθητες διαχρονικές τσάντες, απενοχοποίησε το mix n’ match και καθιέρωσε τη Patricia Field ως μια από τις πλέον ταλαντούχες στιλίστριες της εποχής.

Το Sex and the City θα μας μείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους, αλλά το στυλ των πρωταγωνιστριών είναι (μάλλον) ο κυριότερος.
H Carrie Bradshaw μας έχει δείξει πώς να κάνουμε ένα σέξι και πρωινό μακιγιάζ με άχρωμα χείλη, ροζ μάγουλα και τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι στις άνω και κάτω εσωτερικές ρίζες ων βλεφάρων της.

 

:
Όλες οι πρωταγωνίστριες είχαν πολύ περιποιημένα μαλλιά και πρωτοποριακά κουρέματα τα οποία συνδύαζαν με το ανάλογο outfit. Η Μιράντα μάλιστα έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα ειδικά για τη σειρά αφού είναι φυσική ξανθιά.

H σεξοβόμβα Σαμάνθα δε μπορoύσε παρά να ποντάρει στα υπέροχα χείλη της για να τραβάει τους άντρες επάνω της! Πάντα χρησιμοποιούσε lip gloss σε σε έντονα χρώματα δεν ξεχνούσε ποτέ να τονίζει το περίγραμμα των χειλιών για σαρκώδη και ζουμερά χείλη.

Μπορείς να καταλάβεις πολλά για έναν άντρα από τα αξεσουάρ που φοράει η πρώην του (Μιράντα).

Το χημικό peeling στο πρόσωπο πρέπει να γίνεται με προσοχή (Σαμάνθα).

Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις το look σου πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος (Κάρυ).

Μη λυπάστε να χαλάτε λεφτά σε προϊόντα για το πρόσωπο πρέπει να έχετε πάντα λαμπερό και όμορφο δέρμα (Σαμάνθα).

Ακόμη και αν πρόκειται να περάσετε μια βραδιά άγριου σεξ οφείλετε να είστε πάντα καλοχτενισμένες (Σάρλοτ). Και αν τα μαλλιά σας είναι χάλια δεν βγαίνετε ποτέ ραντεβού και προφασίζεστε ασθένεια (Κάρυ).

Η αυτοπεποίθηση είναι το μεγαλύτερο όπλο της ομορφιάς σας (Σαμάνθα).

Στην τσέπη σας πάντα θα έχετε ένα lip gloss… για κάθε περίσταση (Κάρυ).