ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές προσφορές που σου προσφέρουν τα καταστήματα γύρω σου

Οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης πρωτοπορούν και κερνάνε

Είσαι φοιτητής, μαθητής ή απλά κάτοικος της Θεσσαλονίκης; Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές προσφορές που σου προσφέρουν τα καταστήματα γύρω σου.

Προσφορές όπως ένας κερασμένος καφές, ένα κερασμένο ποτό ή ακόμη και ένα κερασμένο γεύμα σε περιμένουν στα πιο hot μαγαζιά της πόλης. Ακόμη, μπορείς να βρεις προσφορές τύπου 1+1 σε διάφορα καταστήματα, να απολαύσεις πεντανόστιμες κρέπες και χορταστικά hamburgers, donut, μπύρες, κρασιά, ακόμη και ναργιλέ! Είσαι gamer; Πορώσου, γιατί μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις δωρεάν ώρες, σε γνωστά ίντερνετ καφέ της πόλης.

Σου ακούγεται τρελό; Ίσως είναι, αλλά ισχύει αν κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή DealOut!

Η διαδικασία είναι απλή. Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, δημιουργείς ένα νέο λογαριασμό ή συνδέεσαι μέσω Facebook. Στη συνέχεια, βλέπεις τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα της περιοχής σου, επιλέγεις αυτή που θέλεις και «ξύνεις» ώστε να αποκαλυφθεί ένας κωδικός. Με αυτόν τον κωδικό, πηγαίνεις στο κατάστημα και εξαργυρώνεις την προσφορά. Τόσο απλά, χωρίς κανένα κόστος!

Μην αγχώνεσαι για τις επιχειρήσεις, βγαίνουν και αυτές κερδισμένες..

Διαφημίζονται μέσω της πλατφόρμας 24 ώρες το 24ωρο. Η διαφήμιση είναι θετική καθώς φτάνει στον καταναλωτή με δική του επιλογή και όχι με κάποια ενοχλητική ή ανεπιθύμητη μέθοδο. Ακόμη, οι επιχειρήσεις μπορούν να ελέγχουν το ωράριο στο οποίο θα παρέχουν τις προσφορές, άρα να ανεβάζουν την κίνηση τις πιο αδύναμες ώρες. Και φυσικά, εσύ που θα εξαργυρώσεις π.χ., έναν δωρεάν καφέ, θα πας με την παρέα σου. Έτσι, οι επιχειρήσεις αυξάνουν τον τζίρο τους και συστήνονται σε νέο κοινό -που πολύ πιθανό είναι να γίνει σταθερό- ενώ κι εσύ από την πλευρά σου βγαίνεις κερδισμένος, απολαμβάνοντας προσφορές που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα http://www.dealout.gr, στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής στο Facebook (https://www.facebook.com/dealout.gr/), στο email [email protected] και στο τηλέφωνο 6959994792.