ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνει τον Ένγκελς ο Ολυμπιακός!

Η μεταγραφική περίοδος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της και στον Ολυμπιακό «φουλάρουν» για την απόκτηση ενός (πιθανόν και δεύτερου) κεντρικού αμυντικού.

Αυτός θα είναι ο Μπιορν Ένγκελς της Μπριζ, με τον 23χρονο Βέλγο να ετοιμάζεται για την Ελλάδα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου.

Ο Ένγκελς αποτελεί εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι, που τον γνώριζε καλά όπως άλλωστε και όλη την αγορά του Βελγίου κι έπεισε τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν πάντως οι πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν και για δεύτερο στόπερ. Ο Περουβιανός Σαμπράνο (Ρούμπιν Καζάν) θα μπορούσε να είναι ένας στόχος, καθώς είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Ολυμπιακό (βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες της ρωσικής ομάδας), όμως υπάρχει και δεύτερος.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αυστριακών ΜΜΕ, ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται πολύ κοντά στον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει κινήσει «γη και ουρανό» για να αποκτήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο, οπότε ένα σενάριο θα ήταν να συμπεριληφθεί ο Ντράγκοβιτς στα ανταλλάγματα.