ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στη Ρωσία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο που υπέστη βλάβη την ώρα που περνούσε τρένο (video)

Τραγωδία στη Ρωσία. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μετά από τη σύγκρουση ενός λεωφορείου και ενός τρένου στην επαρχία Βλαντίμιρ, βορειοανατολικά της Μόσχας, ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν», ανακοίνωσε ο διευθυντής υπηρεσιών υγείας της επαρχίας Βλαντίμιρ, ο Αλεξάντρ Κιριούχιν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Τον αριθμό των νεκρών επιβεβαίωσε και η ρωσική Επιτροπή Έρευνας, η οποία επεσήμανε ότι έχει αρχίσει να εξετάζει τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε 110 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας, το λεωφορείο υπέστη βλάβη την ώρα που περνούσε μια διάβαση τρένων, αν και είχε ανάψει ο κόκκινος φωτεινός σηματοδότης.

Ένα τρένο που προερχόταν από την Αγία Πετρούπολη και κατευθυνόταν προς το Νίζνι- Νοβγκορόντ έπεσε πάνω στο λεωφορείο στις 03:29 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σήμερα τα ξημερώματα.

«Δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των επιβαινόντων στο τρένο», τόνισε το υπουργείο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το δυστύχημα.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Καζακστάν διευκρίνισε ότι οι δύο οδηγοί του λεωφορείου, εκ των οποίων ο ένας σκοτώθηκε, ήταν πολίτες της χώρας.«Στο λεωφορείο επέβαιναν 55 πολίτες του Ουζμπεκιστάν», επιβεβαίωσε το πρακτορείο Inrterfax.

Πληροφορίες: real.gr