ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την είδαμε και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε – Η απίστευτη μεταμόρφωση Ελληνίδας ηθοποιού, που έγινε κούκλα (φωτο)

Είναι πραγματικά αγνώριστη. Όσο κι αν κοιτάγαμε τη φωτογραφία ήταν αδύνατον να την αναγνωρίσουμε. Εσείς;

Όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο η ηθοποιός είναι η Έλντα Πανοπούλου. Η μεταμόρφωσή της έγινε για τις ανάγκες της νέας θεατρικής μουσικής παράστασης στο θέατρο Ακάδημος με τίτλο «ΤΟ SHOW».

Πρόκειται για μια παραγωγή, γεμάτη χιούμορ, σάτιρα, έρωτα, γέλιο, τραγούδι, ένα υπερθέαμα μουσικής και χορού, που κινείται ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα, στο λογικό και στο παράλογο.

Η Έλντα Πανοπούλου, κάνει την απόλυτη ανατροπή όταν σε μια μαγική στιγμή συναντάει τον Γιώργο Αλκαίο και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ..!

Τα ανατρεπτικά εμπνευσμένα κείμενα, του Γιώργου Γαλίτη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Ανδριοπούλου και το ευφάνταστο σκηνικό με την υπογραφή του Κάρολου Ρωμούση δημιουργούν μια εξαιρετική παράσταση με πολύ γέλιο, τραγούδι και χορό αλλά και ευαίσθητες στιγμές.

Ο Γιώργος Αλκαίος υπογράφει για πρώτη φορά θεατρικές πρωτότυπες μουσικές και τραγούδια, σε στίχους Εύης Ζευγαρά και πέντε υπέροχοι μουσικοί παίρνουν επιτέλους την θέση τους στην σκηνή του θεάτρου, μετατρέποντας μια θεατρική παράσταση σε ένα μιούζικαλ υψηλών προδιαγραφών.
«TO SHOW» είναι μία απολαυστική παράσταση όπου σε ένα ελληνικό καμπαρέ οι ζωές μιας παρέας ετερόκλητων ανθρώπων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άλλοτε με πολύ χιούμορ και άλλοτε με ευαισθησία.

Στο πλευρό της Έλντας Πανοπούλου θα βρίσκονται οι ηθοποιοί :Σεβαστή Αϊβαζίδου, Άννα Βασιλείου, Άγγελος Δεληκάρης, Άναστασία Μαυροπούλου, Ηλίας Μιχαήλ, Κατερίνα Παπασιδέρη, Τάσος Περάκης και Κωνσταντίνος Τσεκράκης.

Πηγή: gossip-tv.gr