ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρδισε το Λοττο και χώρισε τον άνδρα της μετά από 25 χρόνια γάμου για να μην του δώσει… σεντς!

Στα 25 χρόνια του γάμου τους, ο Thomas Rossi δεν σκέφτηκε ποτέ να λοξοκοιτάξει ή να αμφισβητήσει τη σχέση του με τη σύζυγό του Denise.

Ήταν μάλιστα τόσο κοντά οι δυο τους που μοιράζονταν ακόμα και την ίδια οδοντόβουρτσα!

Μόνο που μια ωραία πρωία η σύζυγός τον άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν του ζήτησε διαζύγιο. Και το ήθελε μάλιστα και αμέσως. Μόνο που τώρα γνωρίζει πια καλά τον λόγο ο τουλάχιστον τραγικός Thomas, καθώς μας χωρίζουν περισσότερες από δύο δεκαετίες από το περιστατικό-ορόσημο.

Βλέπετε στις 28 Δεκεμβρίου 1996, 11 ακριβώς μέρες πριν του ζητήσει να χωρίσουν, η Denise Rossi κέρδισε 1,3 εκατ. δολάρια στη Λοταρία της Καλιφόρνια! Δεν το είπε φυσικά σε κανέναν και το έκρυψε ακόμα και από το τυπικό δικαστήριο του διαζυγίου, μόνο που αυτό το ψεματάκι θα το πλήρωνε ακριβά: 1,3 εκατ. δολάρια, για να είμαστε ακριβείς.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 1999, το δικαστήριο του Λος Άντζελες θα κατέληγε πως είχε παραβιάσει τον πολιτειακό νόμο για την αποκάλυψη των περιουσιακών στοιχείων επιδικάζοντας όλο το πόσο, κάθε σέντσι, στον πρώην σύζυγο.

Ο δικαστής θεώρησε πως ό,τι έκανε η Denise το έκανε με την απάτη και την υστεροβουλία στο μυαλό της και πιθανότατα δεν είχε άδικο. Η σύζυγος αναγκάστηκε να παραδεχτεί, φοβούμενη τα χειρότερα, πως πράγματι έκρυψε από τον Thomas την απίστευτη τύχη της γιατί δεν ήθελε «να βάλει το χέρι του» στο κομπόδεμά της.

Ο δικηγόρος μάλιστα του 65χρονου πρώην συζύγου (Marc Lerner) δήλωσε πικρόχολα: «Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Καλό είναι να είσαι ειλικρινής από την αρχή». Ο συνήγορος είπε ακόμα πως δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάτια του πελάτη του όταν άκουσε την απόφαση. Η μεγάλη χαμένη, η 49χρονη τότε Rossi, απείλησε με εφέσεις και δικές της μηνύσεις, θεωρώντας την πρωτόδικη απόφαση «πολύ σκληρή».

Παρά το γεγονός ότι ο άντρας δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει για το οικογενειακό του δράμα, από τα πρακτικά της δίκης έγινε γνωστό πως οι Rossi ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα έκαναν όλα μαζί: «Μοιραζόμασταν το μπάνιο, ακόμα και κοινή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είχαμε», είπε ο Thomas στην κατάθεσή του.

Η Denise βέβαια, στις τόσες συνεντεύξεις που έδωσε κατόπιν, άφηνε να φανεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Αυτή έλεγε πως ήταν δυστυχισμένη στον γάμο της για τόσα και τόσα χρόνια και έψαχνε καιρό για διέξοδο. Διέξοδο που της προσέφερε το Λόττο, μιας και ο σύζυγος ήταν πάντα ταπί και όλα τα λεφτά στο σπίτι τα έφερνε εκείνη.

Η ευκαιρία που περίμενε λοιπόν ήρθε όταν εκείνη και πέντε συνάδελφοί της έπαιξαν ένα συνεταιρικό Λόττο κερδίζοντας το συνολικό ποσό των 6,6 εκατ. δολαρίων. Η γυναίκα το μόνο που έκανε ήταν να αναθεματίσει την κακιά της την τύχη που δεν γνώριζε ότι ήταν υποχρεωμένη διά νόμου να μοιραστεί το ποσό που κέρδισε με τον σύζυγό της.

Ο οποίος διατηρούσε για χρόνια κατάστημα φωτογραφικών ειδών στο Χόλιγουντ και συνήθιζε να απαθανατίζει τα πορτρέτα των νεαρών και επίδοξων ηθοποιών, αν και το 1998 κήρυξε πτώχευση και εργαζόταν πια ως υπάλληλος σε αλυσίδα εμφανίσεων φιλμ.

Και τότε χτύπησε η μοίρα! Περισσότερο από δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, ένα γράμμα της πρώην συζύγου κατέληξε από λάθος στο γραμματοκιβώτιο του Thomas, όπου διάβασε ο άμοιρος σύζυγος τα καθέκαστα και έμαθε για την τύχη-βουνό της πρώην!

Η πολιτειακή υπηρεσία τού επιβεβαίωσε πως πράγματι η γυναίκα του είχε κερδίσει 1.336.000 δολάρια, τα οποία είχε επιλέξει μάλιστα να πάρει σε 20 ετήσιες δόσεις των 66.800 δολαρίων. Η αθεόφοβη είχε δηλώσει τη διεύθυνση της μητέρας της για να πάνε οι παχυλές επιταγές, προκειμένου να μη γίνει ποτέ τσακωτή. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν παραιτήθηκε καν από την κοινή τους περιουσία κατά το διαζύγιο, θέλοντας ακόμα και τα μισά από το… τίποτα που είχε ο σύζυγος.

Κάτι που έκανε το όλο θέμα «ακόμα πιο κατακριτέο», όπως ισχυρίστηκε ο δικαστής. Ο οποίος γύρισε και είπε όλο νόημα στην Denise πως θα μπορούσε να κρατήσει όλο το ποσό του Λόττο αν το είχε αποκαλύψει κατά την αίτηση διαζυγίου. Αν ήταν ειλικρινής δηλαδή…

Πηγή: newsbeast.gr