ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ: Φοιτήτρια καταγγέλλει πως ιερέας της έδειξε το πέος του μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ! Χαμός στο διαδίκτυο με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Καταγγελία – σοκ από μια φοιτήτρια του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ για σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Καταγγελία που έγινε viral με πάνω από 2.000 κοινοποιήσεις, 2500 σχόλια και 5.000 αντιδράσεις!

Η φοιτήτρια καταγγέλλει ότι δίπλα της στο λεωφορείο κάθισε ένας ιερέας και προέβη σε άσεμνες πράξεις, βγάζοντας σε «κοινή θέα» το «μόριό» του ενώ στα σχόλια αρκετοί είναι αυτοί που την κατηγορούν για επεξεργασία φωτογραφίας και πλαστογράφηση λέγοντας ότι δεν είναι γνήσια.

Η ανάρτηση στο facebook

«Χθες μπηκε ενας παπας το μεσημερι στο 14α, το λεωφορειο ειχε πολλες αδειες θεσεις αλλα ηρθε και εκατσε διπλα μου, εβαλε το λαπτοπ στα ποδια του και μετα απο λιγα λεπτα ενιωθα να μου χαιδευει το ποδι. Εκανα σταυροποδι για να μην με ακουμπαει και αυτος εβαλε το λαπτοπ διπλα του για να μην εχουν ορατοτητα οι αλλοι. Αρχισε να χαιδευεται και μετα απο λιγο εβγαλε την αηδια του εξω. Ημουν με το κινητο στο χερι και εβγαλα φωτογραφια γιατι δεν θα με πιστευε κανεις αν αρχιζα να φωναζω, τον εβγαλα και μετα μολις αρχισα να του φωναζω σηκωθηκε κατευθειαν και πατησε το κουμπι να κατεβει. Του φωναζω «τι κανεις» και βριζω, με κοιταξε απο την πορτα πριν κατεβει και μου λεει με υφος «τι κανω?». Κανεις δεν ρωτησε τι εγινε, εκτος απο μια κοπελα, ο οδηγος δεν εκλεισε τις πορτες ενω εγω φωναζα πολυ δυνατα και θα μπορουσε να μου ειχε κλεψει το κινητο η το οτιδηποτε αλλα τον αφησε να φυγει. Αν ηταν καποιος αλλοδαπος ολοι θα μιλουσαν, αλλα στην περιπτωση αυτου του μαλακα που θελει να λεει τον εαυτο του και παπα, που την κυριακη θα κοινωνισει ενα παιδακι δεν μιλησε κανεις. Μαλλον ημουν υπερβολικη που φωναξα.
Την φωτογραφια με το προσωπο του την εστειλε μια κοπελα στα σχολια δεν την εβγαλα εγω, απλα ειναι ο ιδιος και συμπληρωσα το αισχος».
Δείτε ΕΔΩ τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες