ΕΙΔΗΣΕΙΣ
laskaris_euroleague_fiba_Fotor_Collage

Η ώρα των αποφάσεων στον Άρη για το ευρωπαϊκό του μέλλον!

Οι μέρες περνούν και η 8η Φεβρουαρίου όπου και αναμένεται να συναντηθούν οι ομάδες που έχουν λάβει πρόσκληση από τη FIBA για να συμμετέχουν στο νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά πλησιάζει. Σιγή ιχθύος από την πλευρά του Άρη, που διατηρεί ανοικτές και τις δύο επιλογές.

Την προσεχή Δευτέρα στο Μόναχο θα βρεθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων που θέλουν να συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν ήδη προσκληθεί. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση από τον Άρη για το αν θα υπάρχει εκπρόσωπος της ομάδας σε αυτή τη συνάντηση ή ακόμα και ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης.

Οι κίτρινοι τηρούν σιγή ιχθύος για τις επαφές που κάνουν εκατέρωθεν με FIBA και Ευρωλίγκα και δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστούν, πρωτίστως γιατί ακόμα δεν έχουν λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις για τη συμμετοχή τους.

Υπάρχει ανοικτό το θέμα της wild card από τη Ευρωλίγκα στο (πιθανό) ενδεχόμενο οι ομάδες να μην είναι εν τέλει 16 αλλά 20, όμως μέχρι εκεί. Κάτι πιο ουσιαστικό δεν έχει προκύψει, ούτε βέβαια υπάρχει κάτι πιο “χειροπιαστό” από την FIBA για τη δική της διοργάνωση.

Πηγή: pressaris.gr