ΕΙΔΗΣΕΙΣ
202028

Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον ΠΑΟΚ για τη διακοπή με Άρη

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ, για την προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι με τον Άρη, όταν αντικείμενο χτύπησε τον κομισάριο της αναμέτρησης!

Δεν πέρασε στο… ντούκου η προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι με τον Άρη, όταν φίλοι του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα κι ένα εξ’ αυτών βρήκε τον κομισάριο του αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό και επίσημα, στον Δικέφαλο του βορρά επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η Πυλαία θα είναι άδεια στο ματς των Θεσσαλονικέων κόντρα στο Ρέθυμνο για την 18η αγωνιστική, στις 13 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται πως την προσεχή Δευτέρα, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δοκιμάζεται στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:

α) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικότερα ρίψης ομάδας αντικειμένων τα οποία χτύπησαν μετά τη ρίψη τους τον τεχνικό παρατηρητή του αγώνα, πρόστιμο 2.500,00€ και

β) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων ο αγώνας δεν διεκόπη οριστικά, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 2.500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 31-1-2016.