delta

Αποκαλυπτικά βίντεο: Οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων του δήμου Δέλτα, μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου (video)

«Μέσα σε τρία λεπτά έγινε όλη η επιχείρηση. Μόλις είχα φέρει φαγητό. Ήμασταν μόνο 7 άτομα στην πύλη του στρατοπέδου ως ομάδα περιφρούρησης. Η περιοχή γέμισε αστυνομικούς, περιπολικά και κλούβες. Όλα τελείωσαν γρήγορα χωρίς να ανοίξει μύτη. Μας έπιασαν στον ύπνο…».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους «Πολίτες» την επιχείρηση των ανδρών των μέτρων τάξης, ένας από τους κατοίκους του δήμου Δέλτα που συμμετείχε όλες αυτές τις ημέρες στον αποκλεισμό της εισόδου του στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου».

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε -σύμφωνα με τους κατοίκους- περίπου στις 5 τα ξημερώματα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο χώρος περιμετρικά του στρατοπέδου είχε αποκλειστεί από τις κλούβες της αστυνομίας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο, τις πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής του δήμου Δέλτα, όταν πληροφορήθηκαν την επέμβαση της αστυνομίας και την απομάκρυνση της ομάδας περιφρούρησης από το στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου».