ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pantelidis

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου θα πουν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη, του οποίου η σορός θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης, θα τραγουδά πλέον στη «γειτονιά των αγγέλων» και πλήθος κόσμου θα τον συνοδεύσει στο τελευταίο μακρινό ταξίδι του.

Από χθες το βράδυ, εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν έξω από το πατρικό του τραγουδιστή, όπου έφτασε η σορός του. Απόλυτη σιωπή και θλίψη για ένα παιδί, το οποίο μπήκε ξαφνικά στις καρδιές των περισσότερων Ελλήνων και με τον αιφνίδιο θάνατό του σκόρπισε θλίψη.

Ολο το βράδυ, φίλοι, συγγενείς και απλοί θαυμαστές θέλησαν να «ξενυχτήσουν» μια τελευταία φορά κοντά στον δικό τους Παντελή, με τα τραγούδια του οποίου συνδέθηκαν και έζησαν καθημερινά. Σε απόσταση σχεδόν 150 μέτρων από το σπίτι, στο οποίο μεγάλωσε βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, η εκκλησία όπου από τις 10:00 θα εκτεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 14:00 θα τελεστεί στο Ναό της Νέας Ιωνίας η νεκρώσιμος ακολουθία.