ΕΙΔΗΣΕΙΣ
xfactorkentriki

Το X Factor στη Θεσσαλονίκη! Κέφι και αγωνία στις οντισιόν (video-φωτό)

Στις 11.00 το πρωί ήταν προγραμματισμένο να αρχίσουν οι οντισιόν για το νέο X Factor στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, όμως από πολύ νωρίτερα εκατοντάδες υποψήφιοι είχαν πάρει τη θέση τους περιμένοντας την ώρα της κρίσης τους!

Το talent show που φέτος θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά και κριτική επιτροπή τους Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη προσέλκυσε άτομα κάθε ηλικίας που όπως δήλωσαν πολλοί από αυτούς στο Press 724 ψάχνουν με αυτό τον τρόπο μία διέξοδο, μία ευκαιρία να τους ακούσει ο κόσμος, να γίνουν γνωστοί για το ταλέντο που οι ίδιοι υποστηρίζουν πως έχουν.

xfactor (8)

xfactor (11)

Άλλοι με άγχος, άλλοι χαλαροί, άλλοι μόνοι τους και άλλοι με φίλους για συμπαράσταση ή ακόμα και τους γονείς τους ή την οικογένεια τους, περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δινόταν.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως είχαν τη δυνατότητα να «ζεστάνουν» τη φωνή τους και να δείξουν ίσως στους ανταγωνιστές τους τη δυναμική τους στη σκηνή που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να ανεβάσουν τους υπόλοιπους τραγουδώντας ή έστω να αποβάλλουν με αυτόν τρόπο την αγωνία τους.

Το ρεπορτόριο; Πλούσιο και με ποικιλία… Από Γωγώ Τσαμπά και Δε σου κάνω τον Άγιο ή Άντζελα Δημητρίου και Κάνω comeback, μέχρι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Θανάση Παπακωνσταντίνου!

Παρακολουθείστε ένα μικρό δείγμα από την προσπάθεια ορισμένων να κερδίσουν τις εντυπώσεις:

xfactor (9)

xfactor (4)

xfactor (2)

Αντίστοιχη ήταν και η ποικιλία και στο ντύσιμο των υποψηφίων. Από γυαλιστερά κουστούμια και φορέματα, μέχρι φόρμες. Μαλλί κομμωτηρίου, εξεζητημένα κουρέματα και χτενίσματα από τη μία, αδιαφορία για την εξωτερική εμφάνιση από την άλλη.

xfactor (6)

xfactor (10)

xfactor (5)

xfactor (8)

Οι ακροάσεις συνεχίζονται και αύριο, όπως είναι άλλωστε προγραμματισμένο, ενώ η προσέλευση δείχνει πως ακόμα κι αν υπήρχε τρίτη μέρα ή και τέταρτη, πάλι οι ουρές και η αναμονή των υποψήφιων θα ήταν και πάλι μεγάλες.

Πέρα από τους επιτυχόντες πάντως, κερδισμένα πρέπει να θεωρούνται και τα καφέ της περιοχής, τα οποία οι υποψήφιοι προτίμησαν μαζικά για να αγοράσουν κάτι να πιουν κατά την αναμονή τους.