fysiki-maska-gia-lampera-mallia

Τέλεια μαλλιά με Nanokeratin

Η Nanokeratin System Greece, παρέχει λύσεις ενυδάτωσης και επανόρθωσης με αποτελέσματα που διαρκούν, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας πολύ τεχνικών και πρωτοποριακών κομμώσεων, δίνοντας στους στυλίστες μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία στα μαλλιά των πελατισσών και πελατών τους!

Η Nanokeratin System  Greece, έχει δημιουργήσει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μικρομοριακό σύστημα επανόρθωσης και ενδυνάμωσης των μαλλιών.
Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μοναδικών και καινοτόμων συνθέσεων εμπνέεται από τη φύση. Η καινοτόμος, πατενταρισμένη τεχνολογία ενισχύεται από τα βιομιμητικά συστατικά που προσομοιώνουν τις διαδικασίες της φυσικής τρίχας.

Η εταιρεία διεξάγει κορυφαία έρευνα και ανάπτυξη στο εργαστήριό  International Nanokeratin System Laboratory και στο δίκτυο συνεργατών της παγκοσμίως.
Χάρη στις άριστες γνώσεις τους για την υγεία των μαλλιών και τις τάσεις της μόδας, δημιουργήσανε προηγμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες κομμωτές σε όλον τον κόσμο.
O κάθε κομμωτής θα πρέπει να δείχνει προσοχή για την γνησιότητα των προϊόντων, πριν την εφαρμογή της θεραπείας σιγουρευτείτε ότι το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικό από τον ‪ΕΟΦ, πιστοποιώντας τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε φορμαλδεΰδη (ποσοστό έως 0,2%) ζητήστε να δείτε την συσκευασία πριν την εφαρμογή!