ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς το Huawei P9 Blue έσωσε αυτά τα Χριστούγεννα

Φαίνεται πώς το να είσαι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά- ειδικά όταν η μπαταρία του smartphone σου εξαντλείται. Ευτυχώς, το Huawei P9 Blue, διαθέτει άπλετη τεχνολογική μαγεία για να δώσει την λύση! Δείτε πώς μπόρεσε να σώσει αυτά τα Χριστούγεννα. 

Ήταν μια σκοτεινή και θυελλώδης νύχτα. Τόσο σκοτεινή και τόσο θυελλώδης, που πηγαίνοντας για ύπνο, ξέχασα να βάλω για φόρτιση το Huawei P9 Blue μου- που είναι τόσο μπλε όσο και ο χειμωνιάτικος ουρανός. Όταν ξύπνησα, διαπίστωσα, ότι στην οθόνη του κινητού μου αναβόσβηνε ένα κόκκινο φως που σηματοδοτούσε ότι η μπαταρία είναι άδεια.
Όπως καταλαβαίνετε, είναι ό,τι χειρότερο να είσαι ο Άγιος Βασίλης, να ξημερώνει παραμονή  Χριστουγέννων, να πρέπει να φύγεις σε 30 λεπτά για την δουλειά, και να μην υπάρχει χρόνος για να φορτίσεις το κινητό σου! Όμως δεν είχα άλλη επιλογή, και έτσι αποφάσισα να αποχωριστώ για λίγο το smartphone μου.Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω μια μέρα χωρίς αυτό, έτσι δεν είναι; Δεν είχα ιδέα πόσο λάθος ήμουν.

Δυστυχώς, άρχισα να αισθάνομαι την έλλειψη του βοηθού μου πολύ γρήγορα. Χωρίς να έχω πρόσβαση στο e-mail μου, δεν μπορούσα να ελέγξω την πρόοδο των εργασιών των ξωτικών μου που δούλευαν στο εργοστάσιο δώρων, δεν μπορούσα να δω την πρόγνωση του καιρού και ο βοηθός μου δεν ήξερε ποια ενδυμασία να προετοιμάσει για τους ταράνδους, και, ακόμα χειρότερα , θυμήθηκα ότι ο Nόραντ έπρεπε να με καλέσει και να με ενημερώσει πού σχεδίαζαν να κάνουν τις στρατιωτικές ασκήσεις φέτος! Συνειδητοποιώντας όλα αυτά, απογοητεύτηκα πλήρως!

Αν νομίζετε ότι για να φτιαχτεί η λίστα με τα δώρα για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το μόνο που χρειάζεται είναι ένα φύλλο χαρτί και ένα στυλό, έχετε δίκιο —συνήθως αυτό μόνο χρειάζεται.  Ή τουλάχιστον, έτσι συνέβαινε μέχρι πρότινος…Με τις νέες συνθήκες όμως, αποδεικνύεται ότι χωρίς το smartphone μου που περιέχει μια βάση δεδομένων που συγχρονίζεται μέσω του cloud (ναι, έχουμε και εμείς το δικό μας σύννεφο!), η δουλειά γίνεται απελπιστικά αργά!

Όπως καταλαβαίνετε, παρότι κάνω αυτή την δουλειά για δεκάδες χρόνια, μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω αλλιώς, μιας και γίνομαι κάθε χρόνο όλο και πιο μεγάλος και εσείς όλο και περισσότεροι! Μετά από μερικές ώρες  ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να τελειώσω πριν εμφανιστούν τα πρώτα φώτα των αστεριών στον ουρανό. Η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει αλλά εγώ ακόμη ήλπιζα ότι μπορούσα να επιταχύνω στην πορεία!
Δυστυχώς ,χειροτέρευε και άλλο! Όταν, τρομερά αργά πλέον, πήρα τελικά το έλκηθρο στα χέρια μου, βαθιά μέσα στη νύχτα, συνειδητοποίησα ότι χωρίς το smartphone μου με τη δορυφορική πλοήγηση, δεν θα ήμουν σε θέση να βρω τη συντομότερη και ταχύτερη διαδρομή προς όλους εκείνους τους ανθρώπους που έπρεπε να επισκεφθώ. Η κατάσταση πλέον ήταν μη αναστρέψιμη! Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν κοντά στην αποτυχία και ότι τα φετινά Χριστούγεννα ήταν έτοιμα να χαθούν …

Και ξαφνικά πετάχτηκα από το κρεβάτι. Ήταν ένα δροσερό πρωινό και η Παραμονή των Χριστουγέννων είχε φτάσει. Έξω από το παράθυρο χιόνιζε ήσυχα, το δωμάτιο μύριζε χριστουγεννιάτικο δέντρο και κέικ από σπόρους παπαρούνας, ενώ οι εύθυμες φωνές των ξωτικών ακουγόντουσαν από ένα άλλο δωμάτιο. Τι ανακούφιση –  όλα αυτά ήταν απλά ένα όνειρο, ένα φρικτό όνειρο! Ωστόσο, όταν γύρισα το βλέμμα μου προς το κομοδίνο, η καρδιά μου σταμάτησε. Το Huawei P9 Blue μου δεν είχε φορτιστεί όλο το βράδυ, και η κόκκινη δίοδος πάνω από την οθόνη αναβόσβηνε… Άραγε ο εφιάλτης μου γινόταν πραγματικότητα; Όχι, κανένα από αυτά τα πράγματα δεν θα γίνουν, σκέφτηκα και χαμογέλασα. Άλλωστε, διέθετα στα χέρια μου ένα τεχνολογικό προϊόν γεμάτο μαγεία!

Το Huawei P9 Blue είναι εξοπλισμένο με ένα αποτελεσματικό φορτιστή που διαθέτει μια υπερσύγχρονη θύρα USB–C και μια τεχνολογία που επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας με έναν απίστευτα γρήγορο τρόπο. Καθώς ετοιμαζόμουνα για την δουλειά μου, η μπαταρία του μοναδικού μπλε Huawei P9 μου, είχε φτάσει στο 70%! Και όλα αυτά χάρη στο νέο μου ταχυφορτιστή, ο οποίος επιτρέπει στο Huawei P9 Blue μου να φορτίζει έως και δύο φορές πιο γρήγορα σε πολύ λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τον συμβατικό φορτιστή 5V1A.

Ξέρετε τι έγινε μετά; Ακολούθησαν λίγες ώρες σκληρής δουλειάς, και στη συνέχεια, σχηματιστήκαν πολλά χαμόγελα και δόθηκε άπλετη χαρά σε ανθρώπους ανά τον κόσμο. Αυτή η θαυμάσια περίοδος των Χριστουγέννων, φέτος σώθηκε με την βοήθεια του Huawei P9 Blue. Και τώρα, μπορώ να παίξω και λίγο με αυτό! Χο χο χο!


TAG