ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς ονειρεύεται τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης;

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στο Μακεδονία Παλλάς στο επιχειρηματικό συνέδριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην ομιλία του δεν έκρυψε την επιθυμία του για έναν δυνατό, ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος  και θέλω να σας καλωσορίσω στο Μακεδονία Παλάς. Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει αυτό το συνέδριο για να δείξει τις αρχές του, θέλει να εξελίσσεται συνεχώς, όπως και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γενικώς.

Προφανώς ο αθλητισμός δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς χορηγούς, αλλά και οι χορηγοί χωρίς τον αθλητισμό. Όλα αυτά κάνουν το ποδόσφαιρο ένα ισχυρό εργαλείο και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε το πως επηρεάζει την κοινωνία…» ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση.

Κατόπιν, σημείωσε: «Η τύχη με έφερε στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Τώρα πια δεν έχει χρέος, πρόσφατα έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί ένα νέο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Μάνατζμεντ, ακαδημίες, αγωνιστικό, ακόμα και στις σχέσεις με τους φιλάθλους. Στόχος μου είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο και αυτό αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρω.

Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των αρχών της διαφήμισης του ποδόσφαιρου τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκόσμια…»