ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΛΕΩΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΙςΝΙΟΣ

Ο Λεβαδειακός σόκαρε τον Πανιώνιο (2-0) στη Νέα Σμύρνη

Αλλιώς περίμενε τα πράγματα ο Πανιώνιος μα αλλιώς του ήρθαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς οι «πράσινοι» νίκησαν μέσα στη Νέα Σμύρνη με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

 

Κερδισμένος, φυσικά, ήταν ο… ΠΑΟΚ, που μετά τη χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, και από τους Αρκάδες ξεμάκρυνε, αλλά και από τους «κυανέρυθρους» ξέφυγε με 2 βαθμούς στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης.

Ουσιαστικά, όλη η ιστορία του παιχνιδιού συμπυκνώθηκε στα πρώτα 12 λεπτά του. Στο 5΄ ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ «παγώνοντας» τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ επτά λεπτά αργότερα η «εγκληματική» ενέργεια του Ανσαριφάρντ άφησε τον Πανιώνιο με παίκτη λιγότερο για τα υπόλοιπα περίπου 80 λεπτά.

Στο σημείο εκείνο ο Ιρανός πήγε με πολύ δύναμη και με τις τάπες στο γόνατο του Μουλόπουλου, που έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας και ο Δελφάκης εφαρμόζοντας ορθά τον κανονισμό απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου με απευθείας κόκκινη κάρτα, παρά τις διαμαρτυρίες παικτών και οπαδών της γηπεδούχου.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Πανιώνιος πίεσε και στο 29΄ είχε μια σούπερ διπλή ευκαιρία, όταν ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε στον Βερέμκο, ο οποίος ακολούθως απέκρουσε σωτήρια και το σουτ του Μπακασέτα!

Αφού δεν ήρθε το 1-1 έγινε το 0-2 στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν ο Γιακουμάκης και πάλι διπλασίασε τα γκολ των Βοιωτών και τα δικά του, «τσιμπώντας» την μπάλα μετά από μεγάλο λάθος του Κόρμπου, που προσπάθησε να τη γυρίσει στον Διούδη.

Η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων για να μειώσουν το σκορ και να επιστρέψουν στο ματς χάθηκε στο 58΄, με την τύχη να μην είναι με το μέρος τους καθώς η «οβίδα» του Καραμάνου τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Βερέμκο αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα του.