ΕΙΔΗΣΕΙΣ
savvidis

Βόμβες Σαββίδη: «Δεν κατεβαίνουμε στην Αθήνα, να ξαναγίνει ο αγώνας, να παραιτηθεί ο Μαρινάκης»

Ο Ιβάν Σαββίδης αφού μίλησε μετά τα γεγονότα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προχώρησε σε δηλώσεις που θύμισαν πραγματική βόμβα!

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα εμπρός. Κι όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα», ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης αρχικά για να συμπληρώσει:

«Πρέπει να επαναληφθεί το παιχνίδι με ξένο διαιτητή. Δεν θα κατέβουμε στο δεύτερο παιχνίδι, εάν δεν γίνει αυτό».

Aναλυτικά όσα είπε:

«Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση στο ποδόσφαιρο. Αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, προκάλεσε όσα είδαμε σήμερα στην Τούμπα και δεν αρέσει σε κανέναν.

Είπα στη Νέα Υόρκη κάτι που δεν κατάλαβαν. Πρέπει να βάλουμε ένας τέλος στο ποδόσφαιρο στης Αθήνας. Πρέπει να κοιτάξουμε όλη την Ελλάδα.

Πρέπει να διώξουμε διαιτητές όπως ο σημερινός. Απαιτώ να απομακρύνουν από το ποδόσφαιρο όλους τους διαιτητές που δεν είναι νόμιμοι.

Να παραιτηθεί αμέσως ο Γκιρτζίκης. Χαιρετίσματα στον κ. Μαρινάκη που είναι στο Λονδίνο. Αν δεν σταματήσει να κάνει όσα κάνει, να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Το σημερινό παιχνίδι πρέπει να ξαναγίνει με ξένο διαιτητή. Δεν θα πάμε στην Αθήνα για τον επαναληπτικό αν δεν γίνει αυτό κι αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο άμεσα.

Δεν θα αλλάξω την απόφαση μου. Προειδοποιώ τους διαιτητές. Μην παίζετε με την φωτιά. Κάντε στην άκρη.

Είναι ποινικά αδικήματα αυτά που κάνετε στο ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά στον ΠΑΟΚ σήμερα, δεν ξέρω πόση είναι. Η πολιτεία που είναι; Γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη; Πόσο θα κάνουμε υπομονή;

Δεν ντράπηκαν μπροστά σε 30.000 κόσμο να κάνουν ότι έκαναν. Δεν φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι ούτε τον Θεό ούτε τον διάολο. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Αισθάνθηκα ότι ντρέπομαι που ασχολούμαι με το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να ντρέπονται στην Αθήνα για όσα συμβαίνουν. Ελλάδα δεν είναι Αθήνα.

Δεν θα ανεχτώ να τρώω τα αποφάγια της Αθήνας. Να έρθουν ξένοι διαιτητές για όλα τα ντέρμπι.

Αν δεν έχει λεφτά η ΕΠΟ για ξένους, αναλαμβάνει τα έξοδα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το λέω επίσημα.

Δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να μας κοροϊδεύουν.

Δεν δικαιολογώ τους φιλάθλους μας αλλά είμαστε άνδρες και δεν αντέχουμε σε ορισμένα πράγματα.

Η πολιτεία πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά των διαιτητών που με την συμπεριφορά τους προκαλούν βία. Χαιρετίσματα ξανά σε όσους καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ ακόμα και αν μείνει μόνος θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες για την διάλυση του κατεστημένου στο ποδόσφαιρο.

Δεν θα περιμένουμε τον Οκτώβριο. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να είναι από την Θεσσαλονίκη.

Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλους».