ΕΙΔΗΣΕΙΣ
peripoliko-astunomia

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε 37χρονος – Είχε σκοτώσει τον Μάιο τη σύντροφό του με καραμπίνα

Νεκρός στο κελί του, στις Φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκε ο 37χρονος από την Ασφάκα Ιωαννίνων, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε πυροβολήσει και σκοτώσει μία 37 γυναίκα στο χωριό Μεταμόρφωση.
Ο 37χρονος μετά την αποτρόπαιη πράξη του, είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε μαζί του. Είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και αφού ανάρρωσε, απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί.

Πέντε μήνες μετά και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ο 37χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του στις φυλακές όπου κρατούνταν.

Το ιστορικό

Ήταν 28 Μαΐου 2016. ​Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη τότε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο χωριό Μεταμόρφωση Ιωαννίνων.

Ένας 37χρονος άνδρας πήρε μια καραμπίνα που είχε σπίτι του στην Ασφάκα, πήγε στο διπλανό χωριό στη Μεταμόρφωση και μετά από έντονο καβγά πυροβόλησε εν ψυχρώ την γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια  αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Στο σπίτι της άτυχης 37χρονης κοπέλας, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο και λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου διαμένουν οι γονείς της, έσπευσαν αμέσως οι γείτονες μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Το ευτύχημα ήταν πως την ώρα του συμβάντος τα  2 αγοράκια της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων δεν βρίσκονταν στο σπίτι μαζί της.

Στην περιοχή έφτασαν αμέσως 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον άνδρα και την κοπέλα.

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης τότε έδωσε μάχη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πληροφορίες: ΕΡΤ, star.gr