ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pappas-vouli

Παππάς: Από Δευτέρα, νέα ρύθμιση «γέφυρα» για τις τηλεοπτικές άδειες – Η απόφαση του ΣτΕ δημιουργεί αίσθημα αδικίας

Η απόφαση δικαίως δημιουργεί αίσθημα αδικίας, σε μεγάλο κομμάτι του λαού, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς σε δηλώσεις του πριν από λίγο στην ΕΡΤ1, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως είπε ο κ.Παππάς, η απόφαση είναι σαφώς δεσμευτική για την κυβέρνηση, η οποία όμως είναι προετοιμασμένη, θα νομοθετήσει άμεσα, την Δευτέρα, με νέα ρύθμιση γέφυρα που θα είναι συμβατή με την απόφαση του δικαστηρίου, μέχρι να σχεδιαστεί νέος διαγωνισμός.

Σημείωσε επίσης πως «κάποιοι είχαν βολευτεί με το τζάμπα και αυτό δεν θα συνεχιστεί, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «τις κυβερνήσεις δεν τις ρίχνουν δικαστικές αποφάσεις. Τις κυβερνήσεις τις βγάζει ο λαός με τις εκλογές και η δεδηλωμένη στη βουλή».

«Όσοι ονειρεύονται σενάρια πολιτικής ανατροπής, ονειρεύονται στο κενό. Ούτε το τζάμπα θα υπάρχει, ούτε το επάγγελμα του καναλάρχη θα είναι κλειστό και προνόμιο μόνο κάποιων» σημείωσε τέλος ο υπουργός Επικρατείας.