ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pitt-jolie

Νέα δήλωση Μπραντ Πιτ – Ακυρώνει συνεντεύξεις για τη νέα του ταινία

Μία-μία ακυρώνει τις εμφανίσεις του για την προώθηση της νέα του ταινίας «Voyage of Time» ο Μπραντ Πιτ. Μετά τον χαμό που προκλήθηκε από την είδηση του χωρισμού του σταρ του Χόλιγουντ από την Αντζελίνα Τζολί, ο Πιτ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι αυτή την περίοδο προτιμά να μείνει προσηλωμένος στην οικογένειά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε δεσμευθεί να κάνει ένα promotional tour για την προώθηση της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ, όπου είναι αφηγητής, ωστόσο με δήλωσή του εξηγεί:

«Το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ είναι μία εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδική στην πειραματική της φόρμα ΙΜΑΧ ταινία που θα εξιστορήσει σε παιδιά και οικογένειες τη γέννηση του σύμπαντος. Είμαι ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το συναρπαστικό επιμορφωτικό πρότζεκ, όμως αυτή τη στιγμή όλη μου η προσήλωση είναι στην οικογένειά μου. Δε θα εμφανιστώ στις συνεντεύξεις της ταινίας, καθώς δεν θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή. Το ενδιαφέρον πρέπει να παραμείνει στραμμένο σε αυτό το θαυμάσιο φιλμ, το οποίο ενθαρρύνω όλους σας να δείτε».

Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Μπραντ Πιτ. Οι φήμες που ακολούθησαν πολλές: τρίτο πρόσωπο από την μεριά του Πιτ, σενάριο που διαψεύστηκε, από την ίδια την Μαριόν Κοτιγιάρ, τρίτο πρόσωπο από την μεριά της Αντζελίνα, φήμες που επίσης διαψεύστηκαν.

Έγινε λόγος για εκρήξεις θυμού από τον Πιτ λόγω αλκοολισμού, αιτία που φέρεται ότι οδήγησε την Τζολί στην απόφασή της. Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό λεκτικής κακοποίησης έχει κινητοποιήσει ακόμα και το FBI (καθώς ο καυγάς που υποτιθέμενα ο Μπραντ Πιτ ξέσπασε στον μεγαλύτερο γιο τους Μάντοξ, μπροστά σε όλα τα παιδιά, έγινε στο αεροπλάνο της οικογένειας και η καταγγελία πήγε κατευθείαν στο FBI).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Voyage of Time»