ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pitt-jolie

Διαζύγιο Brangelina: Τι συνέβη τελικά στην πτήση -Ο μεθυσμένος Πιτ ήρθε μύτη με μύτη με τον γιο του

Το τελειωτικό χτύπημα για την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να ήταν η πτήση του ζευγαριού από την Γαλλία στην Μινεσότα, καθώς κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Μπραντ φαίνεται να τσακώθηκε άγρια με την Αντζελίνα και τον 15χρονο γιο τους Μάντοξ.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Μπραντ όχι μόνο έπινε κατά την διάρκεια όλη της πτήσεις, αλλά στη συνέχεια τσακώθηκε άγρια με την 41χρονη Αντζελίνα.

Αναφορικά με τις ίδιες πηγές, στη μέση μπήκε και ο γιος των δύο προκαλώντας την έκρηξη – την οποία ο ίδιος αρνείται – του Μπραντ Πιτ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως πατέρας και γιος αντάλλαξαν βαριά λόγια με τον διάσημο ηθοποιό ωστόσο, να είναι κατηγορηματικός ότι ο καβγάς δεν έφτασε στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

«Δεν χτύπησε το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτο. Ο ίδιος ειναι απόλυτος γι’ αυτο. Έβαλε τα χέρια πάνω του γιατί ο καβγάς ήταν έντονος και κάποια στιγμή ήρθαν «μύτη με μύτη»» σημειώνει η ίδια πηγή στο People.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, πάντως, παρά την κατανάλωση αλκοόλ δεν ήταν «τύφλα», προσθέτει η πηγή, και θυμάται τα πάντα και γι’ αυτό τώρα, κατά τον Independent, δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με το FBI το οποίο συλλέγει στοιχεία προκειμένου να καταλήξει στο αν χρειάζεται να ξεκινήσει ομοσπονδιακή έρευνα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του ζεύγους Πιτ-Τζολί ο 52χρονος ηθοποιός μετά τις τελευταίες εξελίξεις δηλώνει τρομοκρατημένος στο ενδεχόμενο να χάσει τα παιδιά του, τα οποία μέχρι σήμερα βρίσκονται μαζί με τη μητέρα τους.