ΕΙΔΗΣΕΙΣ
marremo6

Μαρινέλα και Ρέμος έβαλαν «φωτιά» το Θέατρο Γης! Δείτε εικόνες και βίντεο από την μεγάλη συναυλία που μάγεψε τη Θεσσαλονίκη

H Θεσσαλονίκη έζησε μεγάλες στιγμές το βράδυ της Δευτέρας στη συναυλία που έδωσαν Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος.

Χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε από νωρίς το Θέατρο Γης, ταξιδεύοντας στις μελωδίες που χάρισαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μαρινέλα και Ρέμος συναντήθηκαν στη σκηνή. Που ένωσαν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο. Με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για την μουσική και τις μοναδικές τους φωνές.

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, τον κύριο λόγο έχουν τα δικά τους τραγούδια.

Η Μαρινέλλα με τα πιο δυνατά και αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της, επιλεγμένα με μεράκι αποτελούν τον βασικό κορμό του δικού της προγράμματος.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε διαλέξει για το δικό του πρόγραμμα, τις πιο δυνατές του επιτυχίες, με τις πιο ιδιαίτερες και ευαίσθητες ερμηνείες του, που μάγεψαν για ακόμα μία φορά.

Εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια έχουν και οι δυό τους μια κοινή συνισταμένη. Τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ ‘εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την σημαντική συμβολή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ».

Στη συναλία της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο.

«Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας» λένε οι δύο καλλιτέχνες

Οι επόμενες συναυλίες:

  • Πάτρα
    Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 – Παμπελοποννησιακό Στάδιο
  • Ηράκλειο Κρήτης
    Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 – Παγκρήτιο Στάδιο
  • Αθήνα
    Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 – Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
    Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 – Θέατρο Πέτρας

Δείτε εικόνες και βίντεο από την μοναδική βραδιά:

marremo10

marremo9 marremo8 marremo7 marremo6 marremo5 marremo4 marremo3 marremo2 marremo

Μέγας χορηγός η Cyta