ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στην παράσταση για τη στήριξη του παιδικού χωριού στο Φίλυρο – Παρούσα και η Έλενα Ράπτη (φωτο)

Μια θεατρική παράσταση για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη.
Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη που αντί για εισιτήριο έφεραν τρόφιμα που τα πρόσφεραν στα παιδιά του Ελληνικού παιδικού χωριού στο Φίλυρο.

Πάνω από 100 ηθοποιοί χορευτές και μουσικοί ανέβηκαν στην σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου της Θεσσαλονίκης στην θεατρική παιδική παράσταση Ίκαρος -Ποντίκαρος της Εύας Ιεροπούλου.

Το ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο όπως είπε, η αντιπρόεδρος του Ελληνικού παιδικού χωριού κυρία Ελισάβετ Παράσχου, «παρέχει φροντίδα σε ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά και τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν την ενίσχυση του χωριού και κάνει τα παιδιά να νοιώθουν όμορφα».

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν από τον χώρο της πολιτικής του επιχειρηματικού κόσμου και από τον χώρο του καλλιτεχνικού, όπως ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, πρώην υπουργός και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καραόγλου, η βουλευτής Θεσσαλονίκης και συντονίστρια στην καμπάνια για το τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης Έλενα Ραπτη,η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Χριστίνα Θεωνά και πολύς κόσμος.

Την παράσταση παρουσίασε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και τον συντονισμό ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Μακρής.