ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μας κάνατε περήφανους! – Η Εθνική «γονάτισε» το Γιβραλτάρ και βάζει πλώρη για τα πλέι οφ του Μουντιάλ!

Η Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της, νίκησε 4-0 το Γιβαλτάρ, πήρε τη δεύτερη θέση στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα πλέι οφ του Νοεμβρίου. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε τρίτο κατά σειρά Μουντιάλ μετά το 2010 (Νότια Αφρική) και το 2014 (Βραζιλίας), εκείνο της Ρωσία το καλοκαίρι του 2018.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αν και το πρώτο ημίωρο ήταν άχρωμο και πέρασε με καλύτερες φάσεις την άστοχη κεφαλιά του Σταφυλίδη στο 15΄, το επίσης άουτ σουτ του Φορτούνη στο 21΄ και το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου που μπλόκαρε ο Ιμπραχίμ στο 28΄.

Στο 32΄ όμως ο Τοροσίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι στη σέντρα του Ζέκα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το δέκατο γκολ του με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε… φωτιά, τα πόδια των διεθνών «λύθηκαν» και όλα πια ήρθαν φυσιολογικά. Ο Μήτρογλου σκόραρε δις στο 61΄ και το 63΄, από ασίστ των Μάνταλου και Τοροσίδη, ενώ ο Γιαννιώτας έγραψε το τελικό 4-0 στο 78΄, από γύρισμα του Σταφυλίδη.