ΕΙΔΗΣΕΙΣ
vier

«Θέλω να φορέσω ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει στην καρδιά του τον ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει ξανά στον Δικέφαλο.

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος δεν ξεχνάει τον Δικέφαλο, θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Τούμπα, ωστόσο αυτή τη στιγμή σκέφτεται την Βόλφσμπουργκ με την οποία και έχει συμβόλαιο έως το 2018.

Όσο για τον ΠΑΟΚ και αν στο μέλλον θα φορέσει ξανά την φανέλα του Δικεφάλου, ο Βιεϊρίνια είπε: «Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ασφάλεια στην ομάδα. Από την πλευρά μου, έχω συμβόλαιο έως το 2018 στη Γερμανία και αυτό που έχω πει, δηλαδή ότι αν επιστρέψω στην Ελλάδα θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν έχει αλλάξει. Από τη στιγμή που έφυγα, είπα ότι μια ημέρα θα ξαναγυρίσω. Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν λέω ότι θέλω να φύγω τώρα από τη Βόλφσμπουργκ, όπου είμαι πολύ καλά, οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί και ξέρω ότι με πιστεύουν, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα ήθελα να παίξω ξανά για τον ΠΑΟΚ».

Υψηλοί στόχοι για τον διεθνή 30χρονο άσο με την Βόλφσμπουργκ, όπου η γερμανική ομάδα συνεχίζει στους «16» του Champions League: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας, ωστόσο η πρόκριση στους «16» του Champions League είναι κάτι που μας χαροποίησε όλους, αφού ήταν αποτέλεσμα εξαιρετικής πορείας και εμφανίσεων. Στόχος μας είναι μετά την ανάπαυλα στο πρωτάθλημα να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί»