OBAMAS REYNOLDS

Η Μάλια Ομπάμα «πειράζει» την αδερφή της που μιλά με τον Ράιαν Ρέινολντς

Ένα αστείο αλλά και χαριτωμένο στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που δόθηκε από τον Λευκό Οίκο προς τιμήν του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στην λαμπερή βραδιά όπου παρευρέθηκε ολόκληρη η οικογένεια του Αμερικανού προέδρου, οι δύο κόρες του Μπαράκ Ομπάμα Σάσα και Μάλια, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν Καναδό ηθοποιό, τον οποίον όπως φαίνεται… εκτιμούν ιδιαίτερα.

Πρόκειται φυσικά για τον γόη Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος συνομίλησε μάλιστα για λίγη ώρα με την 14χρονη κόρη του Ομπάμα, την Σάσα, η οποία στην κυριολεξία κρεμόταν από τα χείλη του και του χαμογελούσε καταγοητευμένη.

Η χαριτωμένη συμπεριφορά της δεν πέρασε απαρατήρηση, όπως φαίνεται, από την μεγαλύτερη αδερφή της, τη 17χρονη Σάσα, που έσπευσε να της δείξει με μια χειρονομία ότι… «εγκρίνει» την επιλογή της αδερφής της, με τον φακό να καταγράφει αυτήν την «μυστική» αδερφική στιγμή.

Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονταν αρκετές διασημότητες όπως ο Μαικλ Τζέι Φοξ, ο Μάικ Μάγιερς, ο Ράιαν Ρέινολντς και η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι.