ΕΙΔΗΣΕΙΣ
aris2

Φιλική νίκη του Άρη (1-0)

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη (έστω και φιλική) νίκη της νέας περιόδου κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 1-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έδειξε βελτίωση σε σχέση με το φιλικό τ της Μυτιλήνης, αλλά σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμη…

Με 4-4-2 παρέταξε τον Άρη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Νίκος Αναστόπουλος. Για την εστία επέλεξε τον Τζινάρ, ενώ τηντ ετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Τσουμάνης και Γεωργιάδης στα άκρα, με τους Ραούλ Μπράβο και Σαμαρά στο κέντρο. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Ρόβας και Καζναφέρης, ενώ στις πτέρυγες οι Πόι και Ν΄Λουντούλου. Στην κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκε ο Καπνίδης με πίσω του τον Τάτο.

Ορεξάτος από τα πρώτα λεπτά ο Άρης προσπάθησε να φανεί απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Στο 7΄η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια με τον Τάτο να μην μπορεί να κάνει το κοντρόλ και να πλασάρει.

Στο 11΄η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Νάκα, για να απειλήσει στη συνέχεια ο Καπνίδης με ωραία ατομική προσπάθεια και γυριστό σουτ που απομάκρυνε στη γωνία του ο Τζίμας. Καπνίδης στο 20΄και Τάτος στο 28΄δεν μπόρεσαν από πλεονεκτική θέση να ανοίξουν το σκορ, για να απειλήσει στο 31΄ο Ζαχαράκης. Ένα λεπτό αργότερα με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ο Τάτος άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» (1-0).

Στα τελευταία λεπτά οι «κίτρινοι» έψαξαν και το δεύτερο γκολ, αλλά ο Πόι, αρχικά και στη συνέχεια ο Ν΄Λουντούλου, αστόχησαν με τον Γάλλο να χάνει σπουδάι ευκαιρία από θέση τετ α τετ.

Στο δέυτερο ημίχρονο ο Νίκος Αναστόπουλος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, οι οποίες επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το ρυθμό των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο δόθηκε η ευκαιρία στον 57χρονο κόοουτς να τσετάρει την αγωνιστική ετοιμότητα και των υπολοίπων παικτών.

Χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι παίκτες που είχε στον αποστολή ο «Αναστό».

Η σημαντικότερη ευκαιρία ήταν αυτή του Καλογέρη στο 77΄με τον μέσο του Άρη να παιρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ν΄Λουντούλου, αλλά ο Τζίμας θα αποκρούσει θεαματικά.

Τίποτα αξιόλογο στη συνέχεια με το 1-0 χάρις στο τέρμα του Τάτου να επισφραγίζει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

ΑΡΗΣ: Τζινάρ (46′ Μπαϊμάκης), Γεωργιάδης, Σαμαράς (46΄Μελισσάς), Ρόβας (73΄Λιόνης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Πόι (75΄Κωνσταντινίδης), Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (46΄Παυλίδης) Τάτος (Ντόγος), Καζναφέρης (46΄Καλογέρης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Τζίμας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καρατζάογλου (85΄Μπλιούνης),Κοτσιαρίδης, Πουτουρίδης (72΄Παναγιωτίδης), Ζαχαράκης (80΄Κλιάνης), Νάκας, Κατσιανίτης (62΄Δαλαμήτρας)

Πηγή: pressaris.gr