ΕΙΔΗΣΕΙΣ
prokopis-paulopoulos

Επίτιμος δημότης Καβάλας θα ανακηρυχθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος

Το Δήμο Καβάλας θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τον εορτασμό της 103ης επετείου απελευθέρωσης της Καβάλας από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής και τη μνήμη του Πολιούχου Αποστόλου Παύλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αφιχθεί στις 10.30 το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Καβάλας όπου θα του γίνει επίσημη υποδοχή από τη δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα. Εν συνεχεία θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλης προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Φιλίππων κ. Προκόπιου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Δήμαρχος. Ακολούθως, στις 11.25 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καβάλας στη διάρκεια ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 12.15 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Φιλίππων στις Κρηνίδες. Αμέσως μετά η δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμή του πρώτου πολίτη της χώρας.