ΕΙΔΗΣΕΙΣ
astunomia-peripoliko-elas

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 10 άτομα στην Κ. Μακεδονία σε μία ημέρα

Συνελήφθησαν χθες (16-05-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 56 και 52 ετών και 4 υπήκοοι Αφγανιστάν, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε, οι δύο ημεδαποί χρησιμοποιώντας δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 56χρονου, να μεταφέρουν 4 υπηκόους Αφγανιστάν που του είχαν επιβιβάσει στο ένα όχημα, προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον, προέκυψε ότι δύο εκ των παραπάνω αλλοδαπών στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ για τους άλλους δύο διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής του στο Νομό Κιλκίς. Τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη χθες (16-05-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Συνελήφθη χθες (16-05-2016) το απόγευμα στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη χθες (16-05-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη χθες (16-05-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σε βάρος 4 ημεδαπών, ηλικίας από 40 έως 57 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι διαδοχικά από το 2011 έως τον Οκτώβριο του 2015, είχαν στην κατοχή τους μία μοτοσυκλέτα που εκλάπη το 2011 από περιοχή της Θεσσαλονίκης.