Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 3 άτομα στην Κ. Μακεδονία σε ένα 24ωρο

Συνελήφθησαν χθες (17-05-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ένας 38χρονος υπήκοος Σλοβενίας, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 4 υπηκόους Αφγανιστάν και 4 ανήλικα παιδιά, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Το παραπάνω οχήματα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

Συνελήφθη χθες (17-05-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Συνελήφθη χθες (17-05-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία 27χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο στο δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου κλοπή χρηματικού ποσού. Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος τον Σεπτέμβριο του 2011 σε περιοχή της Πιερίας, διέρρηξε το κατάστημα 77χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό.