ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ImageHandler

Απίστευτο βίντεο: Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… τρακάρισμα

Ο οδηγός που βρίσκεται στο τιμόνι και πίσω από την κάμερα, βρίσκεται μπροστά σε μία ιδιαίτερα μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την επαρχία της Ταϊλάνδης.

Καθώς προχωρά όλο και πιο κοντά στην φωτιά, πυκνώνουν και οι καπνοί, οι οποίοι από ένα σημείο και πέρα γίνεται τοίχος αδιαπέραστος. Ο ενθουσιώδης οδηγός μας όμως αδιαφορεί χαρακτηριστικά για όλα όσα συμβαίνουν, και απόφασίζει να πέσει… στη φωτιά.

Με το που μπαίνει όμως στο σύννεφο του καπνού, ανακαλύπτει ότι έχει κάνει τραγικό λάθος, το οποίο και δεν μπορεί να διορθώσει. Αποφασίζει λοιπόν να μην σταματήσει να κινείται και να συνεχίσει να οδηγεί και να κρατά την κάμερα ανοιχτή. Η έκπληξη δεν αργεί να φανεί κατευθείαν εμπρός του όταν ένα άλλο αυτοκίνητο με έναν αντίστοιχου IQ οδηγό βρίσκεται εμπρός του και φυσικά οδηγούνται στην μετωπική σύγκρουση.

Τα αποτελέσματα της σύγκρουσης δεν είναι βέβαια δραματικά, καθώς η ταχύτητα ήταν μικρή. Όμως το όλο περιστατικό είναι άκρως διδακτικό όχι για την μακρινή Ταϊλάνδη, αλλά και για τα δικά μας μέρη, όπου κάποιοι άμυλαοι «ήρωες» αποφασίζουν να διασχίσουν με κίνδυνο τη ζωή τους τις καλοκαιρινές πυρκαγιές, χωρίς να δίνουν δεκάρα για όσα δυσάρεστα μπορούν να συμβούν στους ίδιους αλλά και στους συνανθρώπους τους.

Πηγή: protothema.gr