ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτη… πρωτιά της Θεσσαλονίκης από έρευνα της Sirina! Βγάζει τις περισσότερες… πορνοστάρ!

Πρωτιά της Θεσσαλονίκης σε… παραγωγή πορνοστάρ! Η τραγουδισμένη από τον Στέλιο Καζαντζίδη «μεγάλη φτωχομάνα που βγάζει τα καλύτερα παιδιά», τώρα παράγει… και τις πιο hardcore πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών!

Η είδηση ήρθε στο φως μέσα από την πρώτη τόσο εκτενή και φυσικά «πιπεράτη» έρευνα της κινηματογραφικής εταιρείας Sirina Entertainent σχετικά με το ελληνικό πορνό και βασίστηκε, όπως λέει στην «Esrpesso» ο Δημήτρης Σειρηνάκης, στα βιογραφικά των ενδιαφερόμενων αλλά και στο σύνολο των πορνοστάρ που πήραν τελικά τους πρώτους ρόλους στις παραγωγές του.

Έτσι λοιπόν, οι πρωταγωνίστριες των sex tapes (το 38%, βάσει της έρευνας, έχει πλαστικό στήθος) κατάγονται σε ποσοστό 60% από τη συμπρωτεύουσα, με μόλις το 20% από την Αθήνα και 5% από την Πάτρα. Το υπόλοιπο 15% το μοιράζονται οι άλλες περιοχές της χώρας. Ωστόσο μία στις δύο εγκαταλείπει την καριέρα της μετά το γύρισμα της πρώτης ταινίας.

Όσον αφορά τον χάρτη σεξουαλικότητας της Ελλάδας, όπως διαμορφώνεται βασισμένος στις διευθύνσεις IP των χρηστών, πιο θερμοί αποδεικνύονται οι κάτοικοι της Λαμίας. Σύμφωνα με την χαρτογράφηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, δεύτερη έρχεται η Λάρισα, με τρίτη τη Ζάκυνθο, ενώ ακολουθούν Βόλος, Καλαμάτα, Πάτρα, Ρόδος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και τελευταία η Αθήνα.

Δεκάδες βιογραφικά

Η μεγαλύτερη εταιρεία αισθησιακών ταινιών στη χώρα αποκάλυψε επίσης πως λαμβάνει καθημερινά 65 βιογραφικά από υποψήφιους πρωταγωνιστές, αλλά κατά τη διάρκεια του casting μόνο το 5% των ενδιαφερομένων έχει στύση. Για κάθε είκοσι λεπτά μονταρισμένου υλικού, γυρίζονται πλάνα διάρκειας 220 λεπτών, με το 71% των πρωταγωνιστών να δηλώνει ικανοποιημένο απόλυτα από το σεξ στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Τζούλια, η Ντούβλη και οι άλλες

Η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση στη δεκάδα των πιο «καυτών» πρωταγωνιστών των sex tapes, με τη Μαριάννα Ντούβλη να ακολουθεί, ενώ στις επόμενες θέσεις φιγουράρουν οι Βούλα Βαβάτση, Χριστίνα Ρουσάκη, Μαρία Αλεξάνδρου, Ίνα, Νικολέτα Ρωμανού και Ηλέκτρα Γαλανού.

Θέλουν MILF, ερασιτέχνες και brazilian

  • Η πιο hot ημέρα επισκεψιμότητας είναι η Πέμπτη, με ποσοστό 14,49% στο site, ενώ πιο «χλιαρή» είναι η Κυριακή με 13,73% επισκέπτες.
  • Το 60% των θεατών επιλέγει ταινίες με ερασιτέχνες πρωταγωνιστές!
  • Οι άντρες επισκέπτες προτιμούν οι πρωταγωνίστριες να έχουν brazilian bikini wax. Ακολουθούν το extended, το Hollywood και τέλος το απλό bikini wax.
  • Με 1.200.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, οι χρήστες που επισκέπτονται το site της εταιρείας είναι κατά 83% άντρες και μόνο κατά 17% γυναίκες.
  • Σε ποσοστό 19% οι χρήστες επιλέγουν ταινίες MILF, 12% teens, 8,5% mamma, 7,5% ταινίες gay, 7% ελληνικές, 6% λεσβιακές, 5,5% casting, 5% μασάζ, 4% σεξ με μια θεία (ή κάποιο πρόσωπο του σπιτιού, π.χ. οικιακή βοηθός) και ένα 3% ταινίες με όργια.
  • Το 33,5% των τακτικών επισκεπτών είναι ηλικίας 24-35 ετών, το 27% 18-24 ετών, το 15,5%  35-44 ετών, ενώ οι χρήστες άνω των 55 χρόνων αποτελούν το 11%
  • Το συντριπτικό 78% των αντρών προτιμά σκηνές με πρωκτική διείσδυση.
  • Οι περισσότεροι επισκέπτες (ποσοστό 59%) «βολτάρουν» στις σελίδες της Sirina ή παρακολουθούν τις ταινίες που επιθυμούν στο desktop τους, ένα 32% μέσω κινητού τηλεφώνου και μόλις το 9% μέσω tablet.
  • Οι Γερμανοί το προτιμούν ελληνικό! Διότι μετά τη χώρα μας και την Κύπρο, οι χρήστες που παρακολουθούν εντατικά πορνοταινίες made in Greece είναι Γερμανοί. Ακολουθούν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί.

πηγή: Espresso