ΕΙΔΗΣΕΙΣ
JYSK egenia

Άνοιξε το κατάστημα της JYSK στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το τρίτο κατάστημα στην Ελλάδα της δανέζικης αλυσίδας καταστημάτων JYSK άνοιξε, σήμερα, τις πύλες του στο εμπορικό πάρκο Florida 1 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα κατάστημα που εμπορεύεται είδη για το σπίτι και ανήκει στην αλυσίδα που δημιούργησε ο Lars Larsen το 1979, στο Aarhus της Δανίας. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν, λίγο μετά τις 9 το πρωί, από τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τον Country Manager της JYSK στην Ελλάδα, Sandor Szimeiszter.

Ο κ. Καϊτετζίδης ευχήθηκε «Καλές δουλειές» στον όμιλο και στη συνέχεια ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί περιμένοντας τα εγκαίνια, περιηγήθηκε στο κατάστημα της JYSK.

jysk jysk2
jysk4 Όπως δήλωσε στο Press724 ο Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Ελλάδας, Γιώργος Τσιρώνης «η αλυσίδα προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Θέλει να έχει πάντα καλές τιμές, να παίρνει ο πελάτης μία πολύ καλή ποιότητα για αυτό που πληρώνει, να απολαμβάνει ένα καλό σέρβις από τους πωλητές και εύκολη εμπειρία πώλησης σε ένα χώρο στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί μέσα σε λίγα λεπτά και όχι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο χώρο όπου μπορεί να κουραστεί». Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε 10-15 μέρες η JYSK ανακοινώνει μέσω φυλλαδίων προσφορές για 500-1000 κωδικούς, από τους 3000 περίπου κωδικούς που διαθέτει το κατάστημα, καθιστώντας την έτσι περισσότερο ανταγωνιστική.
Στους στόχους του ομίλου είναι η δημιουργία e-shop μέσα στον Δεκέμβριο. Όπως τόνισε ο κ. Τσιρώνης «εκεί ο πελάτης θα μπορεί να ψωνίσει ακόμα περισσότερα πράγματα σε πολύ καλές τιμές».

jysk3
jysk5Το κατάστημα της JYSK στη Θεσσαλονίκη, όπως και κάθε κατάστημα του ομίλου, απασχολεί 12 με 14 πωλητές. Μάλιστα, όλοι οι εργαζόμενοι είναι από τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή από την τοπική κοινωνία, κάτι που η εταιρεία προσπαθεί να κάνει σε όλα της τα καταστήματα. Στις 26 Νοεμβρίου η εταιρεία θα εγκαινιάσει το τέταρτο κατάστημά της στην Ελλάδα και δεύτερο στην Αθήνα, στην περιοχή του Ελληνικού.
Νικολέτα Ευσταθίου


TAG