ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φασιστικής έμπνευσης η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς  από την οποία εκφράζεται  στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Μανώλη Λαμψίδη  χαρακτηρίζει την νέα επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ «Φασιστικής έμπνευσης η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

«Αγνωστοι» ξήλωσαν την πινακίδα με το σήμα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς από την πρόσοψη των γραφείων  και πέταξαν έντυπο υλικό. Βρέθηκαν όμως και αφίσες «αντιφασιστικού περιεχομένου» επικολλήμενες στην εξωτερική πρόσοψη των γραφείων και στη γύρω περιοχή.

Oι επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών κομμάτων,  είναι φασιστικής και ναζιστικής έμπνευσης ανεξάρτητα από τις διαφημιζόμενες προθέσεις και τους επιθετικούς προσδιορισμούς .

Το περιεχόμενο του  έντυπου υλικού, που επικολλήθηκε το χρονικό διάστημα της επίθεσης  σε διάφορα σημεία έξω και δίπλα από τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς, με το οποίο προβάλλεται μία «Αντιφασιστική Πορεία», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, που φέρει την υπογραφή «Αντιφασίστες/ Αντιφασίστριες» , δεν αναιρεί αυτή τη διαπίστωση.

Πάντα μετράνε οι πράξεις και όχι οι διακηρύξεις.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες της Καλαμαριάς να απομονώσουν τους εμπνευστές και τους δράστες αυτών, αλλά και κάθε άλλης παρόμοιας ενέργειας.




One thought on “Φασιστικής έμπνευσης η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Comments are closed.