ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πόρτα της Ferrari για τον γιο του Schumacher είναι πάντα ανοικτή

Με ανοικτές αγκάλες περιμένουν τον Mick Schumacher στη Scuderia Ferrari, καθώς θεωρούν ότι ο νεαρός έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η πρόοδος του 17χρονου είναι εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας μέχρι στιγμής τα βήματα του πατέρα του. Ο Mick πλέον θα αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula 3 με τη φημισμένη ομάδα Prema, αλλά για να κάνει το μεγάλο άλμα και να τρέξει στη F1 πρέπει να προετοιμαστεί από τους καλύτερους.

Η Ferrari είναι έτοιμη να του προσφέρει θέση στην ακαδημία οδήγησης, με τον επικεφαλής της Ferrari Driver Academy, Massimo Rivola, να παραδέχεται πως τον παρακολουθούν στενά. Μάλιστα, ο Ιταλός είπε χαρακτηριστικά ότι θα έστρωναν κόκκινο χαλί για να τον υποδεχθούν!

«Είναι απολύτως λογικό να τον παρακολουθούμε. Είμαστε ήδη κοντά του, αλλά στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτό είναι απόφαση του Mick. Αν όμως θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ακαδημίας μας, θα τον περιμένει ένα κόκκινο χαλί» τόνισε αρχικά ο Rivola.

Στη συνέχεια εξήρε τον χαρακτήρα του και έδωσε τα εύσημα στους γονείς του Mick για την ανατροφή που του έχουν δώσει. «Είναι πολύ ευγενικός και ταπεινός. Η οικογένεια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια. Παρότι είναι πολύ νέος και πρέπει να διαχειριστεί την τεράστια πίεση από τον Τύπο, τα καταφέρνει περίφημα».