ΕΙΔΗΣΕΙΣ
gamos_palataki

Όλα έτοιμα για τη δεξίωση του γάμου του υιού Σαββίδη στο «Παλατάκι» (φώτο)

Και την παραμικρή λεπτομέρεια ελέγχουν αυτή την ώρα στο Κυβερνείο όπου θα πραγματοποιηθεί με χλιδή και μυστικότητα η δεξίωση του γάμου του γιου του Ιβάν Σαββίδη.

Το μυστήριο λαμβάνει χώρα στο Πρόχωμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος που έχει χτιστεί από τον ίδιο τον επιχειρηματία, με τους προσκεκλημένους να φτάνουν τους 600.

Οι ετοιμασίες για το «πάρτι» που θα ακολουθήσει έχουν ολοκληρωθεί με τους τελευταίους ελέγχους για τα ηχητικά συστήματα, καθώς οι καλεσμένοι θα ακούσουν και το Λευτέρη Πανταζή να τραγουδά για τους νεόνυμφους.  Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση ενώ security έχουν πάρει τις θέσεις τους περιμετρικά του κτιρίου. Ακόμη και η ορατότητα στο εσωτερικό του Κυβερνείου είναι αδύνατη καθώς από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι ετοιμασίες είχαν τοποθετηθεί καλύμματα που δεν επέτρεπαν σε κανένα να δει το τι συμβαίνει.

Η έλευση των καλεσμένων σε λίγη ώρα αναμένεται να προκαλέσει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα αν αναλογιστεί κανείς μόνο το χώρο που θα χρειαστεί για το παρκάρισμα όλων των οχημάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» παραμένει από το πρωί της Παρασκευής κλειστό για το κοινό και απαγορεύεται η είσοδος σ’ όποιον δεν είναι καλεσμένος στο γάμο ή δεν διαμένει από νωρίτερα στο ξενοδοχείο.

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε και ο πρώτος καλεσμένος για τη δεξίωση, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, μετά της συζύγου του.

bakoglidis_gamossavvidi

gamos_savvidi_palataki

gamos_savvidi_palataki1

Θυμηθείτε εδώ τις αντιδράσεις για την παραχώρηση του χώρου για το συγκεκριμένο σκοπό, αλλά και την έκκληση του Δήμου Καλαμαριάς προς τους καλεσμένους να σεβαστούν το χώρο του Στρατοπέδου Κόδρα.