ΕΙΔΗΣΕΙΣ
MILIK AJAX

Χάνει τον Μίλικ ο Άγιαξ;

Ο Αρκάντιους Μίλικ, αποτελεί το αστέρι του αντιπάλου του ΠΑΟΚ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Άγιαξ, με τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας να… φοβούνται πως θα τον χάσουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόθεση των ανθρώπων του «Αίαντα», ήταν να διατηρήσουν τον Πολωνό επιθετικό στο ρόστερ τους για ακόμα μια σεζόν, ωστόσο το ενδιαφέρον της Νάπολι, φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα.

Όπως σημειώνει η ιταλική «Gazzetta dello Sport», ο Μίλικ είναι ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αργεντινού striker στην Γιουβέντους, με την Νάπολι να φέρεται διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον 22χρονο επιθετικό του Άγιαξ.

Να σημειώσουμε πως ο ικανότατος φορ της ολλανδικής ομάδας, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άγιαξ, στο Amsterdam Arean, καθώς ακόμα απολαμβάνει τις διακοπές του, λόγο της παρουσίας του στο πρόσφατο Euro…