ΕΙΔΗΣΕΙΣ
KORS TUMBLR

Φωτό: Ξέφυγαν οι γυναίκες στο Tumblr -Κλέβουν πολυτελή προϊόντα και τα ποστάρουν

Γυναίκες που αγαπούν τα ψώνια και κυρίως τα καλλυντικά, τα αρώματα και τα εσώρουχα κάνουν κάτι το σοκαριστικό. Κλέβουν ότι βρίσκουν σε μαγαζιά με brand names και μετά περήφανες ανεβάζουν την «λεία» τους στα social media, με το hastag #shopliftinghaul  (δηλαδή κλοπή σε κατάστημα).

Όλο και αυξάνονται οι φωτογραφίες με κλεμμένα γυναικεία προϊόντα στην διαδικτυακή ιστοσελίδα Tumblr, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αντιδράσεις από άλλους χρήστες.

Οι περισσότερες κλέφτρες είναι ηλικίας 18-25 ετών και από τα σχόλια τους φαίνονται ενθουσιασμένες με το νέος τους «χόμπι».

Μία 18χρονη αποκάλυψε πως ακολουθεί αυτή την τακτική εδώ και 2μμιση χρόνια με αποτέλεσμα να έχει κάνει μία τεράστια συλλογή από ακριβά καλλυντικά και εσώρουχα.

Οι περισσότερες φωτογραφίες απεικονίζουν πολλά προϊόντα καλλυντικών, εσώρουχα και σορτσάκια, δεκάδες μπουκαλάκια από αρώματα, ακόμη τσάντες και σανδάλια ακριβώς οίκων μόδας.

Μάλιστα μία άλλη χρήστης του Tumblr παρότρυνε άλλα κορίτσια να αγοράζουν καλοκαιρινά προϊόντα το χειμώνα, που φορούν περισσότερα ρούχα και μπορούν να τα κρύψουν πιο εύκολά.

Μία άλλη ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την…πραγμάτια της είπε«Θέλεις να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου; Πήγαινε κλέψε ότι βρεις μπροστά σου, τι καλύτερο;

Το μόνο που μένει να δούμε είναι τι θα κάνει γι΄αυτό η εταιρία της Tumblr, μιας και έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις.