ΕΙΔΗΣΕΙΣ
mpala-podosfairo-super-league

Τέταρτος ο Πανιώνιος με την ισοπαλία (1-1) στη Βέροια

Ο Πανιώνιος δεν κατόρθωσε να νικήσει στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα, που προηγήθηκε στο σκορ, όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας από το τελικό 1-1 ήταν αρκετός για να αφήσει μόνη στην τέταρτη θέση της κατάταξης την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν στους 36 βαθμούς σε 23 αγώνες, έναν περισσότερο από τον «Δικέφαλο» ενώ η «βασίλισσα του βορρά», που ήταν κυρίαρχη για μεγάλο διάστημα, παρέμεινε 14η με 24 βαθμούς, μαζί με τον Ατρόμητο.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά να την έχει κάνει το γκολ του Μαλόν στο 23ο με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαγέφσκι, με τον σκόρερ να σηκώνεται ανενόχλητος σε φάση που φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας Διούδης.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο πρώτο εικοσάλεπτο η Βέροια πίεσε αρκετά τους Νεοσμυρνιώτες, κέρδισε πολλά κόρνερ αλλά αυτή τη φορά δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί τις στημένες μπάλες.
Ο Πανιώνιος, που δεν είχε τίποτα να χάσει όσο το σκορ ήταν εις βάρος του, πέρασε στην επίθεση και άρχισε να προβληματίζει την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Η πρώτη… προειδοποιητική βολή ήρθε στο 73΄ με ένα σουτ του Ανσαριφάρντ που έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας με ένα εξαιρετικό διαγώνιο αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη, δίνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

Πηγή: naftemporiki.gr