ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην τελική ευθεία με τον Πογιέτ

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Γκουστάβο Πογιέτ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εντός της επόμενης εβδομάδας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να έχει επαφές με τους ιθύνοντες της Ένωσης και απομένουν λεπτομέρειες, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Τις επαφές με τον έμπειρο τεχνικό έχει αναλάβει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος κρατάει ενήμερο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως την ερχόμενη Τρίτη, ενώ παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών, για την αντικατάσταση του Τραϊανού Δέλλα. Ανάμεσα στα ονόματα που φέρεται να μελετάει η διοίκηση της Ένωσης είναι και αυτό του Χάβι Γκράθια.

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί για τη νίκη 5-1 επί του Ηρακλή και την εικόνα της Ένωσης, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Στέλιος Μανωλάς έμεινε ευχαριστημένος με την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες, μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πλέον, η προσοχή όλων στην ΑΕΚ στρέφεται στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πηγή: novasports