bravo roula

Σοκ: Ξαφνικό «διαζύγιο» της Ρούλας Κορομηλά με το Έψιλον – Τι συνέβη

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon με μία ανακοίνωση που αιφνιδίασε γνωστοποίησε πως η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Τι συνέβη;

Έντονο ήταν το παρασκήνιο όσον αφορά την τελευταία εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι Epsilon, υπήρξε τριβή ανάμεσα στις δύο πλευρές για το υψηλό μπάτζετ σε σχέση με το συμφωνηθέν αλλά και την πτώση της τηλεθέασης που σημείωσε το show.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει το κάθε επεισόδιο του Bravo Ρούλα να στοιχίζει 60.000. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, αφού το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο ανέβαινε στις 100.000-120.000 ευρώ. Το απόγειο αυτής της διαφωνίας ήταν η πολυσυζητημένη εκπομπή από την Σύρο, της οποίας το κόστος επρόκειτο να φτάσει τις 450.000 ευρώ.

Μετά την πρόταση αυτή, το κανάλι εξήγησε πως δεν δύναται να το πραγματοποιήσει και έτσι η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε καθώς δεν ήταν διατεθειμένη να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο. Βάσει πληροφοριών από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, ένας ακόμη λόγος της διαφωνίας τους, ήταν η επιθυμία του Μένιου Φουρθιώτη να είναι στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής στην τελευταία εκπομπή.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έβρισκε απόλυτα σύμφωνη την παρουσιάστρια. Παρά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά, το show της Κυριακής 26/6 θα πραγματοποιηθεί, λόγω συμφωνημένων διαφημίσεων, αλλά και καλεσμένων. Όμως θα αλλάξει άρδην:

Σύμφωνα με το κανάλι, θα παρουσιαστεί από τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς εκείνος θα βρίσκεται στη Σύρο λόγω του «Αποκαλυπτικά». Επιπλέον, το όνομα της εκπομπής θα αλλάξει, με πιθανότερο τίτλο «Βραδιά κάτω απ’ τα αστέρια»: θα είναι ένα μουσικό show με βασικό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος θα παρουσιάσει μία συναυλία υπερπαραγωγή, πολλές άλλες εκπλήξεις, ανατροπές και καλεσμένους.

Πληροφορίες: tff.gr