ΠΑΟΚ: Μνημόσυνο στα Τέμπη – «Αδέλφια ζείτε»

Το 1999, στις 4 Οκτωβρίου, έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Σκοτώθηκαν στα Τέμπτη επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από το παιχνίδι του «Δικέφαλου» με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα τελέστηκε μνημόσυνο και το παρών έδωσαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ηταν εκεί οι οι Μάτος, Κοροβέσης, Πέλκας, Πούγγουρας, Βελλίδης, Δεληγιαννίδης και Δημητριάδης που έμειναν εκτός αποστολής του αγώνα με τη Βέροια.

Στο μνημείο στα Τέμπη βρέθηκαν επίσης οι Μάκης Γκαγκάτσης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άλκης Ησαϊάδης, Άκης Μπεκιάρης, Σπύρος Μηλιωρίδης και έφοροι των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε:

Η μνήμη δεν χάνεται, δυναμώνει
Για 17η φορά, η οικογένεια του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε για να τραγουδήσει συνθήματα για τα έξι αδικοχαμένα παιδιά που έδωσαν την ζωή τους για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Στο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00, έδωσε το παρόν αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ομάδας, ενώ κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη. Η συγκίνηση και η μνήμη μεγαλώνουν χρόνο με το χρόνο και ο θρύλος των παιδιών αυτών ατσαλώνει τις επόμενες γενιές οπαδών.

Αδέρφια ζείτε…