ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πατέρας της εφοριακού ξεσπά στον ΑΝΤ1: Δεν μπορώ να ακούω ότι είμαι ο δολοφόνος του παιδιού μου!(ΒΙΝΤΕΟ)

«Με πνίγει το δίκιο μου. Δεν μπορώ να γράφουν ότι είμαι δολοφόνος του παιδιού μου», ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας.

Εξήγησε πως μπερδεύτηκε με την ώρα που είπε, αρχικά, πως πέρασε από το Β΄ Νεκροταφείο, λέγοντας πως «όταν με πήρε ο γιός μου στις 4 το πρωί και μου είπε ότι σκότωσαν το κορίτσι μου θόλωσε το μυαλό μου. Για μένα από τότε ήταν πάντα σκοτάδι. Μπέρδεψα τις ώρες».

Πρόσθεσε ότι δεν αναγνώρισε στις φωτογραφίες που του έδειξαν στην αστυνομία τον πελάτη που πήρε με το ταξί από το Νεκροταφείο. Τόνισε ότι βάσει αυτών που του είχε πει η Δώρα για το αντικείμενο της δουλειάς της στην εφορία ο δολοφόνος ενδεχομένως να έχει σχέση με κάποιες από τις υποθέσεις τις οποίες ερευνούσε ως ελεγκτής. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η αδικοχαμένη 32χρονη ήθελε να φύγει από την δουλειά της.

Σχολιάζοντας τις φραστικές επιθέσεις που δέχεται από την μικρότερη κόρη του υπογράμμισε, πως «δεν φταίει η Κωνσταντίνα. Η μάνα της της βάζει λόγια».

Ταυτοχρόνως, περιέγραψε με μελανά χρώματα την συμπεριφορά της πρώην σύζυγό του απέναντί του ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η Δώρα πλήρωνε δικά του δάνεια καλώντας όποιος θέλει να ζητήσει την τραπεζική του ενημερότητα.

Στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Ζέμπερη δήλωσε ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας και αποκάλυψε ότι η 32χρονη εφοριακός εκτός από τις 14 μαχαιριές είχε και χτυπήματα από γροθιές στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: