ΕΙΔΗΣΕΙΣ
spyropoulos-kwstas

Ο Κώστας Σπυρόπουλος ψάχνει συμπαρουσιάστρια για τη νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει την δική του τηλεοπτική εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μετά τα μεσάνυχτα με τίτλο «24/7: Διανυκτευρεύει». Πρόκειται για ένα talk show, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο θα βλέπουμε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας και τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή.

Στο δεύτερο ένα ψυχογράφημα του καλεσμένου, ο οποίος θα προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο και στο τρίτο ένα επτάλεπτο live στο οποίο ο καλεσμένος θα παίζει ή θα τραγουδά με κάποιον από το κοινό.

Η βασική ομάδα της εκπομπής έχει κλείσει, όχι όμως και η συμπαρουσιάστρια του Κώστα Σπυρόπουλου. Μέχρι στιγμής στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα επώνυμων κυριών, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr ο Κώστας επιθυμεί μία συμπαρουσιάστρια που δεν είναι ευρέως γνωστήγι’αυτό και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει casting στο θέατρο Ήβη για να βρει την ιδανική παρτενέρ που θα «διανυκτερεύει» μαζί του.

Όσες λοιπόν, επιθυμείτε να περάσετε από το δοκιμαστικό για την εκπομπή του Κώστα Σπυρόπουλου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ταμείο του θεάτρου Ήβη.

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα ξεκινήσουν μέσα Οκτώβρη ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται στις αρχές Νοέμβρη.

Να σημειώσουμε πως ο Κώστας Σπυρόπουλος φέτος θα συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση «Ομερτά: Η σιωπή των ανδρών» που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στο θέατρο Ήβη.

Πηγή: govastileto