samsung

Οι τελευταίες φήμες για το Samsung Galaxy Note 7

Το Samsung Galaxy Note 7 είναι δύο εβδομάδες περίπου μακριά από τα αποκαλυπτήρια, αλλά η διαρροή των πληροφοριών συνεχίζει με ταχύ ρυθμό. Η τελευταία διαρροή δείχνει ακόμα μια παρτίδα από θήκες και αξεσουάρ για το Galaxy Note 7.

Το VRS Design έχει δημοσιεύσει μια παρτίδα από θήκες και αξεσουάρ για το Galaxy Note 7στην ιστοσελίδα της. Υπάρχουν συνολικά 11 θήκες που οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν και οι τιμές τους κυμαίνονται από 19.99 δολάρια μέχρι και 39.99 δολάρια.

Οι θήκες έρχονται με κάποια ενδιαφέροντα σχέδια και χρώματα, και έρχονται σε μπλε, ροζ, μαύρο, ακόμα και σε animal print. Μερικές από τις θήκες που ελέγχθηκαν και μπορούν να κρατήσουν με βεβαιότητα το smartphone σας προστατευμένο από τυχόν πτώσεις ή γρατσουνιές.

Οι θήκες δεν είναι προς πώληση ακόμα, αλλά θα είναι διαθέσιμες μετά την επίσημη παρουσίαση του smartphone στις 2 Αυγούστου, από την στιγμή που οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η συσκευή αναμένεται να έρθει με ένα σαρωτή ίριδας και μια θύρα USB Type-C.

Το Galaxy Note 7 θα μπορούσε να έχει μια οθόνη 5.7 ή 5.8 ιντσών και ένα Snapdragon 821 επεξεργαστή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να τα δούμε. Προηγούμενες φήμες λένε ότι το Note 7 θα έρθει με ένα επανασχεδιασμένο S Pen stylus και με πρόσθετες λειτουργίες. Η γραφίδα θα έχει ένα νέο λεξικό και το χαρακτηριστικό text-to-speech και άλλες φήμες λένε ότι η συσκευή θα θα εκτιμάτε στην τιμή των 849 € για την Ευρώπη.

Η πρώτη παρτίδα των Galaxy Note 7 αξεσουάρ διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες, όταν η Mobile Fun παρέθεσε μια σειρά από 27 αξεσουάρ στην ιστοσελίδα του και τα έκανε διαθέσιμα για προ-παραγγελία.

Πηγή: SecNews